reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

dobre wieści na wieczór przynosisz :tak::tak::tak::tak: bardzo dobrze że się ruszyło :-)

i jeszcze raz bardzo przepraszam za niewypał dzisiaj ...ale mama się odchudza i wyciąga mnie na wycieczki rowerowe :)
dziś zaliczyłyśmy Ochlę,Kiełpin i przez Jędrzychów wróciłyśmy :szok::szok::szok:
boli mnie dooopa bardzo :crazy::crazy::crazy:

Musisz teraz poprosić mamę,żeby załatwiła Ci dobrego masażystę,hehehehe. :-D :-p :laugh2:
Nie szkodzi. ;-) Co się odwlecze... ;-)
A co do
Dori,to właśnie jej napisałam,że ten sms był super zakończeniem dnia! :-) :tak: :tak: :tak:

reklama
a tak patrzę na Zuzę i widzę ze tak samo rodzona jak moja teściowa :)

No proszę Cię,bez takich mi tu,haha. :-D :-p
W ogóle,to tak sobie liczę,że jak Moja Zuzia będzie miała 3cie urodzinki,to będzie to data 09.09.09r. :-D :-D :-D Muszę wtedy lotka puścić. :tak: :tak: :tak: :-D

Agutka dzięki za info :-D ja już Dori pisałam że fąfelek za ciocią Ulą idzie tylko lekarze mu nie dadzą się 15 urodzić :-D

Hehe. ;-)
Ja już jej dzisiaj nic nie piszę - niech się kobietka wyśpi. :tak: :-)

reklama

agutka puk puk ..... masz jakieś wieści od Dori ???
rany jak mi szkoda tej dziewczyny .....

Ostatnia edycja:
Do góry