reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Dori a lekarz cię kładzie ???
bo sama to ty się nie porywaj .... lepiej działa upojna nocka z własnym mężem :)
sprawdziłam na sobie ;p

Dori a lekarz cię kładzie ???
bo sama to ty się nie porywaj .... lepiej działa upojna nocka z własnym mężem :)
sprawdziłam na sobie ;p

To ja odpowiem za Dori,bo ona już pewnie w drodze na patologię. ;-) Z tego,co kojarzę,to lekarz ją kładzie do szpitala... A co do upojnej nocki z własnym mężem... To najpierw trzeba tego męża mieć,a nie <cenzura>! :angry: :wściekła/y: :-(

I czasem nikt nic nie gada :-D

Ale tylko "czasem". :-p

kurde no chcialam sie rozkrecic z pisaniem alee dzisiaj brak mi czasu :) jedno dziecie mnie drazni a drugie ma dzien wyjca:)

dori powodzxenia..patologia w zg nie ejst taka zła:)

No już jestem :)

Ja mieszkam obecnie na wyszynskiego.. niedaleko lidla:)
Mowie obecnie bo szukam mieszkania na nizszym pietrze i z nizszymi kosztami do wynajecia :) W sumie marzy misie przylep ale zobaczymy co z tego wyjdzie:)

O, to blisko mnie:tak:

Ja na Zawadzkiego-Zośki się ulokowałam, koło Intermarche czy jakoś tak:-D

Gdybyś miała ochotę na jakiś spacerek, to ja jestem chętna;-)

Nimrodel a my sie czasem nie poznałysmy juz??

JA jak bylam an badaniu bioderek z Asią to wydaje mi sie ze poznalam kobitke z coreczką.. Nadią chyba:)ale moze sie myle ehhehe

reklama
Do góry