reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

askkle wez pod uwage ze niektore sa takie cwane i jak wyczuja ze wozek "nie jedzie" to otwieraja oczy i koniec czytania;-):-):tak:

reklama
Dobry wieczór!

Ja czytałam sporo w ciąży, a najwięcej przez pierwszy miesiąc, jak się pojawiła mała - każde karmienie trwało 30-50 minut, a takich 8 a dobę, to zdążyłam kilka książek wciągnąć. Za to teraz gorzej:) Ale i tak do poduchy coś poczytam:)

A książka na ciążę to zdecydowanie Polka Gretkowskiej, nawet jak się nie dzierży jej osoby i stylistyki. Szczerze polecam!

A na spacerkach u nas nie ma mowy o czytaniu - teraz za zimno, a wcześniej jak wózeczek stawał, od razu był głośny protest.

Cwane bejbiki powiadacie? :) No niby takie małe, nieporadne, a jakie mądre ;)))) Opiekowałam się chrześniakiem dość długo więc kojarzę... śmialiśmy się że wyczuwa on poziom i pion. Zasypiał na rękach, ale gdy odkładało się go do łóżeczka nagle oczy jak 5 zł i wyk :p

ale kobitki sie usmiałam wychodzi na to że dzieci mają wbudowane czujniki kiedy mamusie czytaja i wóze staje :-D:-D:-D:-D

słodko to sie czyta :-D

reklama
Do góry