reklama
SylwiaZG
Fanka BB :)
Dobry wieczór!
Ja czytałam sporo w ciąży, a najwięcej przez pierwszy miesiąc, jak się pojawiła mała - każde karmienie trwało 30-50 minut, a takich 8 a dobę, to zdążyłam kilka książek wciągnąć. Za to teraz gorzej Ale i tak do poduchy coś poczytam
A książka na ciążę to zdecydowanie Polka Gretkowskiej, nawet jak się nie dzierży jej osoby i stylistyki. Szczerze polecam!
A na spacerkach u nas nie ma mowy o czytaniu - teraz za zimno, a wcześniej jak wózeczek stawał, od razu był głośny protest.
Ja czytałam sporo w ciąży, a najwięcej przez pierwszy miesiąc, jak się pojawiła mała - każde karmienie trwało 30-50 minut, a takich 8 a dobę, to zdążyłam kilka książek wciągnąć. Za to teraz gorzej Ale i tak do poduchy coś poczytam
A książka na ciążę to zdecydowanie Polka Gretkowskiej, nawet jak się nie dzierży jej osoby i stylistyki. Szczerze polecam!
A na spacerkach u nas nie ma mowy o czytaniu - teraz za zimno, a wcześniej jak wózeczek stawał, od razu był głośny protest.
askkle
Fanka BB :)
Cwane bejbiki powiadacie? No niby takie małe, nieporadne, a jakie mądre ))) Opiekowałam się chrześniakiem dość długo więc kojarzę... śmialiśmy się że wyczuwa on poziom i pion. Zasypiał na rękach, ale gdy odkładało się go do łóżeczka nagle oczy jak 5 zł i wyk
Nimrodel
Początkująca(y)
fakt, teraz czytam tylko we fragmentach - głównie poradniki i głównie na placu zabawZgadzam sie z Mysza - czasu na czytanie (i nie tylko) moze braknac i to na dlugo;-):-)
Nimrodel
Początkująca(y)
potwierdzam, przez kilka miesięcy książki nawet do ręki nie miałam jak wziąśćaskkle wez pod uwage ze niektore sa takie cwane i jak wyczuja ze wozek "nie jedzie" to otwieraja oczy i koniec czytania;-):-)
A
alka303
Gość
ale kobitki sie usmiałam wychodzi na to że dzieci mają wbudowane czujniki kiedy mamusie czytaja i wóze staje
słodko to sie czyta
słodko to sie czyta
reklama
Minesota
Fan(ka)
hej - wyszyńskiego - tam na pierwszym piętrze :-) poniedziałek środa piątek?? od 12 w piątek od 14 - dr. Brożyna
albo dr.CIach - ale tu nie znam namiarów :-)
albo dr.CIach - ale tu nie znam namiarów :-)