reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgrabna mama

reklama
pomęczyć się przez pierwsze dni, łyknąc kilka tabletek p. bólowych, bo u mnie ból głowy murowany, a w ostateczności zapchać się marchewką

Sabinka kciuki!
Ja z kolei nie przepadam za aerobikiem, za to taniec jak najbardziej. Najchętniej poszłabym z Tomkiem, ale przecież ktoś z dziećmi musi zostać i stąd ta salsa solo. Myślałam, że kumpelę wyciągnę, już się zdecydowała, ale zmienili termin zajęć i jej nie pasuje :-(
No ale ja nie odpuszczam. Tomek już obiecał, że we wtorki kąpie i kładzie spać dzieci.

Do mnie aerobik też nie przemawia. Za to taniec jak najbardziej.
Dlatego wczoraj sobie potańczyłyśmy = poskakałyśmy z Jagodą :)
I kolacji nie zjadłam.

Ale normalnie mam taką fazę na pizzę, że mogłabym jeść codziennie na obiad.
Już spokojnie wszystkich donosicieli pizzy poznaję :(

reklama
joaska :)

ja moge chodzic na wiele rodzajow cwiczen ... aerobik, taniec, aquaaerobic ... ale jeden warunek ... musze miec kogos do towarzystwa bo jestem strasznie leniwa ...
poza tym dochodzi nieregularny tryb pracy mojego meza ... i okazuje sie potem ze w tygodniu ani razu nie moglam isc na zajecia bo nie mialam z kim dzieci zostawac ...

Do góry