reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Asiun ty dopiero co urodziłaś, daj sobie czas!
Ja jeszcze mam nadmiar. No ale nic na razie w kierunku schudnięcia nie robię
Za to od 30.09 zaczynam chodzić na salsę solo. Ale raczej po to by się rozerwać, a nie chudnąć.
Ja jeszcze mam nadmiar. No ale nic na razie w kierunku schudnięcia nie robię
Za to od 30.09 zaczynam chodzić na salsę solo. Ale raczej po to by się rozerwać, a nie chudnąć.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U to tak jak przy Indze jak dobrze pamietam
U to tak jak przy Indze jak dobrze pamietam
No niestety
Magda - ja tez bym wolała na salsę ale mi na razie nie wolno jeszcze więc się chociaż odchudzę, to się lepiej poczuję. Psychicznie jest mi to potrzebne - tym bardziej, że hormony i jesienne wieczory nie nastrajają optymistycznie;-)
No a ja w koncu bylam u dietetyczki, bo juz nic nie pomagalo na moja wage
Pierwsza wizyta ogolna, szczegolowy wywiad, szczegolwe badania no i zostalam wyslana na szczegolowe badania krwi, hormonow, moczu i usg jamy brzusznej i ukl moczowego. Mam sie zglosic z wynikami i wtedy bedziemy dzialac. Wiec moze jest na dzieja na wrocenie do poprzedniego wygladu ;-);-):-):-):-):-)
Pierwsza wizyta ogolna, szczegolowy wywiad, szczegolwe badania no i zostalam wyslana na szczegolowe badania krwi, hormonow, moczu i usg jamy brzusznej i ukl moczowego. Mam sie zglosic z wynikami i wtedy bedziemy dzialac. Wiec moze jest na dzieja na wrocenie do poprzedniego wygladu ;-);-):-):-):-):-)
Sabinka będę trzymac kciuki;-)
Ja na aerobik chodze, wzięłyśmy się z koleżankami, w grupie razniej, już miesuiac hehe efektów brak ale samopoczucie lepsze… bo ostatnio to tylko jem… chyba tasiemca mam;-)
A salsa brzmi extra… my jeszcze na taniec chcey się zapisac, przyjemne z pożytecznym
Ja na aerobik chodze, wzięłyśmy się z koleżankami, w grupie razniej, już miesuiac hehe efektów brak ale samopoczucie lepsze… bo ostatnio to tylko jem… chyba tasiemca mam;-)
A salsa brzmi extra… my jeszcze na taniec chcey się zapisac, przyjemne z pożytecznym
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No widze u wszystkich wre a i u mnie punkciki licze i licze a przez tego zeba wyrwanego tez schudne
reklama
Podziel się: