reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgrabna mama

reklama
I jak Joasia przegladalas juz ta dietke??Jakie pierwsze wrazenia??Bo ja pamietam jak przegladalam po raz pierwszy to uznalam,ze przynajmniej glodna chodzic nie bede ;-)

Fajna :)

Jak tylko babcia wróci do nas, to ją zacznę, bo teraz to jade w pracy na zupkach chińskich (bez torebki z tłuszczem), jabłku i w domu na małym obiedzie. Nie daje rady nic więcej zrobić, a czasami i tak zamawiam pizze, albo coś, jak Andrzej jest po nockach i z młoda siedzi.
Tylko czemu tam mało punktów można stracić w ciągu dnia? :(
Ja tu prze ok 8 h po schodach śmigam :) I to tak do 10 pietra.
Po pierwszym dniu, myślałam, że mi nogi odpadną.

witajcie złociutkie
najskuteczniejsza dieta dla mnie to jest picie hektolitrów wody i niejedzenie po 18
nie wiem jak wam ale mi serio pomaga
to najprostsza najmniej rygorystyczna i najskuteczniejsza dieta

No punkciki leca i leca a i waga spada :-) Mysle,ze na koniec miesiaca bedzie w koncu 6 z przodu na wadze:yes:Nawet nie wiecie jak sie ciesze i jeszcze wieksza motywacje mam ku temu.A balam sie troche,ze w pracy to wezmie wszystko w leb ale jednak jest cacy.
Joasia a jak tam u Ciebie probowalas juz ?????

Vici to gratulacje :-) Kurcze kiedys mi wysylalas te punkty ale ja jakos nie mialam sily do tego :-):-) MOze wyslij mi jeszcze raz to sie skusze :-) Ale musze Darka namowic bo z kims bedzie razniej.

No ja sama musialam bo Jacka nie ma co odchudzac :-DAle efekty sa i to mnie cieszy,teraz musze znowu do brzuszkow wrocic a mnie sie nie chce!:-(

reklama
u mnie porażka.
Strasznie mnie święta rozleniwiły :(
Miałam się wziąć za siebie od wczoraj, ale wczoraj babcia placki ziemniaczane zrobiła.
U mnie właśnie ciężko z tym, że babcia gotuje i nie mam motywacji do gotowania tylko dla mnie. A dla Andrzeja obiad bez mięsa, albo zupa, to nie obiad.

Do góry