reklama
Idzia superr!!!
Ja swojego zadka jeszcze nie ruszyłam;-) ale na razie trzymam się diety,doszłam do wniosku, ze musze uważać bo nie bedzie mi się chciało jeszcze raz zaczynać od nowa, powoli, stopniowo i przez 1,5 tyg -2 kg. jak dojde do -5 to pomysle o siłowni:-) na razie naprawde mi się nie chce! Vici a jak u Ciebie? Trzymasz się??
Ja swojego zadka jeszcze nie ruszyłam;-) ale na razie trzymam się diety,doszłam do wniosku, ze musze uważać bo nie bedzie mi się chciało jeszcze raz zaczynać od nowa, powoli, stopniowo i przez 1,5 tyg -2 kg. jak dojde do -5 to pomysle o siłowni:-) na razie naprawde mi się nie chce! Vici a jak u Ciebie? Trzymasz się??
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Trzymam trzymam 3,5kg i stoi teraz jeszcze mysle o chodzeniu albo bieganiu ale narazie tylko mysle
Rybcia_21
Fanka BB :)
he he vici ja też tak myślę że jak zaczne chodzić na basen to coś z wagą będzie lepiej.
Ale u mnie tak jak u Ciebie tylko myślę.
Ale u mnie tak jak u Ciebie tylko myślę.
vici
Rybcia ja na basen chodzę ale z Victorem i on ćwiczy a nie ja hihi
Vici dobre :-) ale przynajmniej plus jest taki że z domu ruszyłaś! Dobrze ze zima w końcu przyszła to przynajmniej 2 razy w tyg na narty jeżdze, przyjemne z pożytecznym:-) Bo na basen albo siłownie nie chce mi się iśc, mam potwornego lenia.
vici
Maarta ja na basen z małym już długo chodzę i jakoś nie chudnę;-)
vici
Na rowerze też chce jeździć no ale muszę kupić przyczepkę dla Victora i na zakupy będe mogła na rowerku pociskać.
reklama
Podziel się: