reklama
Vici brawo!! Pewnie gdybym przerwała diete is ie nie obżerała to też bym nie przytyłą;-)
Dziewczyny trzymam kciuki, za wytrwałośc!!
A może zapisać sie na jakies pola magnetyczne czy coś w tym stylu, nie wiem jak to robią ale ludzie np rzucaja palenie po czymś takim, żeby ktoś wbił do głowy : nie jedz!!!
Dziewczyny trzymam kciuki, za wytrwałośc!!
A może zapisać sie na jakies pola magnetyczne czy coś w tym stylu, nie wiem jak to robią ale ludzie np rzucaja palenie po czymś takim, żeby ktoś wbił do głowy : nie jedz!!!
to moja teściowa tak mi gadała, jak była w zeszłym tygodniu grrr
A ja, jakby piorun we mnie trafił, na złość jej (i sobie też, oczywiście) jadłam coraz więcej. Co mi jakaś baba będzie gadała ile ja mam jeść!
Pozwolenie na pilnowanie tego, co i ile jem ma tylko i wyłącznie mój mąż. I to na piśmie, bo sobie tak zażyczył ;p
A ja, jakby piorun we mnie trafił, na złość jej (i sobie też, oczywiście) jadłam coraz więcej. Co mi jakaś baba będzie gadała ile ja mam jeść!
Pozwolenie na pilnowanie tego, co i ile jem ma tylko i wyłącznie mój mąż. I to na piśmie, bo sobie tak zażyczył ;p
widze postepy dziewczyny
a u mnie bez zmian - waga jest ok - tyle co przed ciaza - 60 kg - ale oponka na nbrzuchu okropna ... i nie moge sie zmusic do cwiczen - mam totalnego lenia ... no i te slodycze - codziennie cos slodkiego .... masakra ...
a u mnie bez zmian - waga jest ok - tyle co przed ciaza - 60 kg - ale oponka na nbrzuchu okropna ... i nie moge sie zmusic do cwiczen - mam totalnego lenia ... no i te slodycze - codziennie cos slodkiego .... masakra ...
dori
Fanka BB :)
Muszę was zmartwić moje drogie. Ja mam 4 kg mniej niż przed ciążą tzn 54 - Yes Yes Yes!!!!!!nic nie robiąc, a może robiąc bo pracując ale bez diet i jakichkolwiek ćwiczeń. No i brzuszek wrócił do normy. A myślałam że z moimi tendencjami i ilością nabytych kg (23) w ciąży nie ma szans na powrót do figury, a tu proszę jest nawet lepiej niż przedtem.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dori super ja też tak chcę
Idzia jak później mężowi taniec odprawisz to nie da ci spokoju
Idzia jak później mężowi taniec odprawisz to nie da ci spokoju
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dori bardzo ładnie zjechałaś z wagą.
Idziuto mąż będzie chciał co wieczór oglądać taniec brzucha.
A jak jeszcze się ubierzesz sexi to już całkiem
Idziuto mąż będzie chciał co wieczór oglądać taniec brzucha.
A jak jeszcze się ubierzesz sexi to już całkiem
reklama
jestem dzisiaj po pierwszych zajeciach ... i wiecie co mnie najbardziej boli ... kregoslup ... masakra - mam nadzieje ze jutro nie bede miala zakwasow i jakos wytrzymam kolkejne zajecia ... a mezowi cos oczywiscie zaserwuje jak tylko czegos sie naucze
Podziel się: