reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgrabna mama

reklama
No to wczoraj moj maz byl na zakupach i wredna meda wie,ze mam diete a on paczki kupil,cala pake duplo i taki tam pierdoly:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Ale bylam i jestem twarda(choc kusi i to cholernie:zawstydzona/y: )i nie rusze.Matko chyba to pochowam:tak: :tak: :tak: :tak:

owoce też mam i 3 kanapki :(
W życiu tyle nie jadłam ile jem teraz. Mąż się ciągle pyta, czy aby w ciąży nie jestem ;p Na szczęście z niezdrowych rzeczy to tylko czekoladę, bo chipsów, hamburgerów i innych takich nie lubię.

Vici - dzielna jesteś.

Ja mam plan, że będę się odchudzać (jedzeniowo) dopiero po skończeniu karmienia. Na razie się opycham, bo spalam na mleko i ruszając się. Ale też - jak się zawezmę, to koniec :)

hehehe, Vici pokusy są straszne....... mi wczoraj wieczorem tak się chciało jeść, że myslałam, że zwariuje ale wytrzymałam- poszłam spać!:-) Ale dieta działa 3 dzien i 1 kg mniej, oby tak dalej:-)

jestem wytrwała, już prawie 2 tyg diety i 3 kg mniej :-) :-) :-)
Mam nadzieje ze wytrzymam, musze pochowac wszystkie słodycze w domu bo juz mam ciagotki:-) :-)
A jak u Was Dzieczyny?

Rybcia daj mejla to Ci prześle,ona jest od mojej siostry i liczy się w niej punkty.
U mnie było też 3 kg.Było bo wczoraj zjadłam 3 merci,waże się raz w tygodniu i to było wczoraj rano.

reklama
Do góry