reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Wow! na 14 lipca jest nas tyle że mogłybyśmy oddzielny wątek założyć ;) Mam nadzieję, że znajdzie się jakieś miejsce na porodówce :laugh:

Witam wszystkie lipcowe mamuśki. Ja mam termin na 7 lipca wg USG z 7 tygodnia. Na każdej wizycie mam robione USG i termin troszkę się przesuwa. Według ostatniej wizyty z 18 tygodnia termin jest na 14.07...
Czy u was też się tak to zmienia?

Ja wg miesiązcki mam termin na 10 lipca ale wczoraj na usg okazalo się że jestem juz w 21 tyg i mam urodzić 2 lipca...W każdym razie juz od początku miesiąca będę w pelnej gotowości ;)

Witam wszystkie mamuski! Aneczko u mnie wszystko pasuje!!! Fajnie ze podjelas sie zrobienia tej listy!!! Dzieki!!!

U mnie tez terminy sie zmieniaja ale nie o duzo raczej od 9-12.07 Na razie nie zmieniam swojego terminu bo jeszcze wiele razy beda mowic o jakiejs innej dacie ::) ;) jak ktos chce zmienic termin to oczywiscie moge pozmieniac w liscie co chcecie ;) ;D

reklama
Do góry