reklama
o jejku trzy dni mnie nie było a tu tyle zmian nie umiałam sie połapac gdyby was to interesowało to juz czuje sie duzo lepiej choroba sobie poszła na całe szczescie ale trzy dni w wyrku z goraczka i potwornym bolem głowy koszmar dobrze ze tylko trzy dni szkoda ze juz spicie mam ochote cosik popisac ale coz odezwe sie jutro aha Aneczko nic nie trzeba zmieniac wszystko jest ok CIEKAWA JESTEM KTORA ZACZNIE JAZDE 14.07 jest nas troche znajac zycie wszystkie urodzimy albo przed albo po 14 a termin 14 zostanie wolny ale bym sie ubawiła dobra ide juz spac dobranoc
Witam ponownie po długiej przerwie!
przyznaję, nie odzywalam się straaasznie długo, ale za to "czytałam Was" codziennie i w końcu odważyłam się odezwać ;D
muszę się z Wami podzielić moją radością- wczoraj byliśmy na usg połówkowym i ku naszemu zaskoczeniu okazało się, że będziemy mieć córeczkę!!!! ??? :laugh:
mój mąż tak się nastawił na chłopca, że kazał lekarzowi kilkukrotnie sprawdzać czy na pewno nei ma żadnej pomyłki
był w 100% przekonany, że będzie miał syna - do tego stopnia, że nawet nie próbował wymyśłić imienia dla dziewuszki, a tu proszę!!!!
ja się bardzo cieszę - on juz chyba też
ale najważniejsze, że dzidzius jest zdrowiutki, prawda???
pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie!!
przyznaję, nie odzywalam się straaasznie długo, ale za to "czytałam Was" codziennie i w końcu odważyłam się odezwać ;D
muszę się z Wami podzielić moją radością- wczoraj byliśmy na usg połówkowym i ku naszemu zaskoczeniu okazało się, że będziemy mieć córeczkę!!!! ??? :laugh:
mój mąż tak się nastawił na chłopca, że kazał lekarzowi kilkukrotnie sprawdzać czy na pewno nei ma żadnej pomyłki
był w 100% przekonany, że będzie miał syna - do tego stopnia, że nawet nie próbował wymyśłić imienia dla dziewuszki, a tu proszę!!!!
ja się bardzo cieszę - on juz chyba też
ale najważniejsze, że dzidzius jest zdrowiutki, prawda???
pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie!!
reklama
to znowu ja
Kochane, próbowałam wg wskazówek umieścić suwaczek- wydaje mi się, że zrobiłam wszystko zgodnei z instrukcjami, ale wyświetla się sam adres - po kliknięciu owszem, otweira się odpowiednia stronka, ale dlaczego moj suwaczek nie pojawia się jako podpis??
pomóżcie, proszę,,,
Kochane, próbowałam wg wskazówek umieścić suwaczek- wydaje mi się, że zrobiłam wszystko zgodnei z instrukcjami, ale wyświetla się sam adres - po kliknięciu owszem, otweira się odpowiednia stronka, ale dlaczego moj suwaczek nie pojawia się jako podpis??
pomóżcie, proszę,,,
Podziel się: