reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
mój termin też się zgadza jak na razie, jeżeli po usg się zmieni to niezwłocznie zawiadomię

witaj aneczko super ze podjełas sie poprowadzenia watku moj termin zmienił sie na 14.07 gdybys mogła to zmien go prosze

o jejku trzy dni mnie nie było a tu tyle zmian nie umiałam sie połapac gdyby was to interesowało to juz czuje sie duzo lepiej choroba sobie poszła na całe szczescie ale trzy dni w wyrku z goraczka i potwornym bolem głowy koszmar dobrze ze tylko trzy dni szkoda ze juz spicie mam ochote cosik popisac ale coz odezwe sie jutro aha Aneczko nic nie trzeba zmieniac wszystko jest ok CIEKAWA JESTEM KTORA ZACZNIE JAZDE 14.07 jest nas troche znajac zycie wszystkie urodzimy albo przed albo po 14 a termin 14 zostanie wolny ale bym sie ubawiła dobra ide juz spac dobranoc

Basieńko cięszę się bardzo, że już wróciłaś do formy :)
14tego urodzą te dziewczyny, które mają termin przed lub po 14tym ;) życie... nigdy nic nie jest tak jak sobie zaplanujesz :laugh:

Basienko Witaj wsrod zdrowych ;D Ciesze sie ,ze juz lepiej sie czujesz bo w ciazy chorowac to strasznie przekichane :p Oby chorobska trzymaly sie jak najdalej od nas ;)

Witam ponownie po długiej przerwie!
przyznaję, nie odzywalam się straaasznie długo, ale za to "czytałam Was" codziennie i w końcu odważyłam się odezwać ;D
muszę się z Wami podzielić moją radością- wczoraj byliśmy na usg połówkowym i ku naszemu zaskoczeniu okazało się, że będziemy mieć córeczkę!!!! ???  :laugh:
mój mąż tak się nastawił na chłopca, że kazał lekarzowi kilkukrotnie sprawdzać czy na pewno nei ma żadnej pomyłki:)
był w 100% przekonany, że będzie miał syna - do tego stopnia, że nawet nie próbował wymyśłić imienia dla dziewuszki, a tu proszę!!!!
ja się bardzo cieszę - on juz chyba też:)
ale najważniejsze, że dzidzius jest zdrowiutki, prawda???
pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie!!:)

reklama
to znowu ja:)
Kochane, próbowałam wg wskazówek umieścić suwaczek- wydaje mi się, że zrobiłam wszystko zgodnei z instrukcjami, ale wyświetla się sam adres - po kliknięciu owszem, otweira się odpowiednia stronka, ale dlaczego moj suwaczek nie pojawia się jako podpis??
pomóżcie, proszę,,,

Do góry