reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Mam nadzieje, ze dobrze wpisalam wszystkie Wasze terminy. Jesli cos by sie zmienilo dajcie znac, liste zaktuyalizuje. Milego dzionka zycze mamuski:)

silunia super, ze jestes z nami:)podaj termin, to dopisze do listy, przynajmniej narazie, poki nie ma jeszcze mam sierpniowych:)a kto wie, czy Twoj maluszek nie urodzi sie jeszcze w lipcu. Tak wiec szybciutko podaj termin:)

Mysiunia pisze:
Czesc Wszystkim!!! Jestem tu nowa... ale postanowiłam przyłączyć sie do tego fajnego forum, bo tak sie składa, że mój termin to ok. 31 lipca... Wczoraj robiłam test.. DWIE KRECHY!!!
HURA!!!  :laugh:

no to pewnie będziemy rodzić razem - ja też mam termin na 31.7.2006 ;)

Czesc!!! Ja tez bede mamusia w lipcu tak sobie sama obliczylam jeszcze za tydzien jak pojde do gin to bede wiedziec czy sobie dobrze obliczylam ale wydaje mi sie ze jest ok.

Dziendobry mamuski
Marthusia skoro tak nalegasz to moj termin wypada na 9 sierpnia i moze masz racje moze malenstwo sie pospieszy :laugh:

reklama
  Czesc  dziewczyny !!!!! Jestem nowa  w  tym gronie - zupelnie niedawno przez przypadek natrafilam na  ta  strone i  stwierdzam ze jest  super. Chcialam  wam powiedziec  ze jestem w  ciazy. Termin mam  na 13 lipca  2006.....uh

Do góry