reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Witamy Cię aga 2105: jak się czujesz?
MARTHUSIA możesz mi podać instrukcje wklejania suwaczków?
Pozdrawiamy

reklama
Witam!
Mozna sie do Was dolaczyc?? Ja mam termin na 18 lipca:)
Pozdrawiam(y) ;) serdecznie!
:)))

preg.png

Elpis78 gratuluje:)niech Maluszek szybko rosnie, a Tobie zdrowka na cale 9 miesiecy zycze:)

agaforever: z suwaczkami jest kilka stronek, kliknij na jakis wybrane u innej osobie w podpisie, powinna otworzyc sie stronka, wpiszesz prawdopodobna date urodzenia Maluszka, czasami trzeba tez strefe czasowa wybrac, wybierasz sobie suwaczek i gotowe. pozniej kopiujesz 2 adres(tylko w calosci!)i wklejasz w podpisie kod. to tyle:)powodzenia zycze

witam nowe mamusie i gratuluje serxdecznie:)

silunia, podaj prosze termin, to dopisze Cie do naszej listy.

Witam Was moje Kochane mamusie :)
17 listopada wpisałam się na to forum bo myslałam że będę miała fasolkę, to znaczy dwa testy tak wykazały - oszukane te testy!!!! :mad:
Później okazało sie że to była torbiel a nie ciąża - już miałam laparoskopie i w tej chwili daje na luz... czekam do lutego a później rozpoczynamy z mężusiem nowe staranka.

trzymajcie kciukaski żeby były owocne!!!

Całuski dla Was i Waszych maleństw. :-*

czesc dziewczyny ,
Marthusia ja ma termin na sierpien , moje dzidzi troszeczke mlodsze od wszych, chcialam tylko pogratulowac Magdzie 1974 ze wpisala sie na wasza liste , jezeli nie macie nic przeciwko to zagladne do was od czasu do czasu :laugh:

reklama
czesc dziewczyny!!! czy moge sie dołączyc??? termim mam na 6 lipca...
jest to moje piersze dziecko... buzka!!

Do góry