reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Witamy Cię aga 2105: jak się czujesz?
MARTHUSIA możesz mi podać instrukcje wklejania suwaczków?
Pozdrawiamy

reklama
Witam!
Mozna sie do Was dolaczyc?? Ja mam termin na 18 lipca:)
Pozdrawiam(y) ;) serdecznie!
:)))

preg.png

Elpis78 gratuluje:)niech Maluszek szybko rosnie, a Tobie zdrowka na cale 9 miesiecy zycze:)

agaforever: z suwaczkami jest kilka stronek, kliknij na jakis wybrane u innej osobie w podpisie, powinna otworzyc sie stronka, wpiszesz prawdopodobna date urodzenia Maluszka, czasami trzeba tez strefe czasowa wybrac, wybierasz sobie suwaczek i gotowe. pozniej kopiujesz 2 adres(tylko w calosci!)i wklejasz w podpisie kod. to tyle:)powodzenia zycze

witam nowe mamusie i gratuluje serxdecznie:)

silunia, podaj prosze termin, to dopisze Cie do naszej listy.

Witam Was moje Kochane mamusie :)
17 listopada wpisałam się na to forum bo myslałam że będę miała fasolkę, to znaczy dwa testy tak wykazały - oszukane te testy!!!! :mad:
Później okazało sie że to była torbiel a nie ciąża - już miałam laparoskopie i w tej chwili daje na luz... czekam do lutego a później rozpoczynamy z mężusiem nowe staranka.

trzymajcie kciukaski żeby były owocne!!!

Całuski dla Was i Waszych maleństw. :-*

czesc dziewczyny ,
Marthusia ja ma termin na sierpien , moje dzidzi troszeczke mlodsze od wszych, chcialam tylko pogratulowac Magdzie 1974 ze wpisala sie na wasza liste , jezeli nie macie nic przeciwko to zagladne do was od czasu do czasu :laugh:

reklama
czesc dziewczyny!!! czy moge sie dołączyc??? termim mam na 6 lipca...
jest to moje piersze dziecko... buzka!!

Do góry