reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Basieńko  musisz dużo odpoczywać... wiem że to łatwiej powiedzieć niż zrobić ale staraj się nie denerwować  :(  Witaj Kaju  :)

Basieńko skoro dr powiedział żeby leżeć to leż plackiem 24h na dobę a zapewne rodzinka juz się Tobą zaopiekuje odpowiednio. No i nie martw się bo dzidzia nie lubi kiedy się martwisz po prostu leż i ciesz się słodkim lenistwem:)
Czekam na info jak już wszsytko będzie OK i mam nadzieję nastąpi to bardzo szybko. Całuski dla Ciebie i dzieciątka, cmok :-*

Basienko, bedzie dobrze. Pomysl tak - od lipca nie bedziesz miala czasu zeby sobie polezec.. Wiem ze nie mozna na zapas wypoczac, ale to wszsytko dla Twojej dzidzi ..
Buziaki dla Ciebie i pomiziaj maluszka :)

Ojej Basiu ale ze mnie kretynka przeoczylam Twoj post :-[ Napewno bedzie dobrze, chociaz wiem jakie to trudne bo mi tez kazali lezec przez jakis czas(naszczescie pare dni) Duzo odpoczywaj Trzymam kciuki :-*

Basieńko,napewno będzie wszystko dobrze!!!Jak tak sobie poleżysz to będziesz miała czas żeby często rozmawiac z dzidzią :) trzymaj się kochana i zdrowiej.Czekamy na dobre wieści!

OOOO!!!! Widze ze mamy nowa kolezanke!!! Witaj KAJA!!!! A tak poza tym to do ktorej grupy dolaczasz? Kogo pod serduchem nosisz?? Wiesz juz czy to chlopczyk czy dziewczynka??

Basieńko lez grzecznie a za dwa tygodnie lekarz napewno powie Ci że juz lepiej ......
ja przeleżałam cały początek ciąży a teraz już jest dobrze

Witaj Kreciku,jeszcze nie znam płci maleństwa.Ale 17 marca wybieram się do Rudy śląskiej na USG i tam juz będe wiedziała dokładnie wszysciutko.Pozdrowionka ;D

reklama
No to jestem bardzo ciekawa!!! Pwenie widzialas juz ze potwierdzonych mamy 8 chlopcow i tylko jedna dziewusie??
W kazdym raze czekamy oczywiscie zniecierpilwione do 17 i ciekawe co ta wizyta u gina nam przyniesie!!!

Do góry