reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Basieńko  musisz dużo odpoczywać... wiem że to łatwiej powiedzieć niż zrobić ale staraj się nie denerwować  :(  Witaj Kaju  :)

Basieńko skoro dr powiedział żeby leżeć to leż plackiem 24h na dobę a zapewne rodzinka juz się Tobą zaopiekuje odpowiednio. No i nie martw się bo dzidzia nie lubi kiedy się martwisz po prostu leż i ciesz się słodkim lenistwem:)
Czekam na info jak już wszsytko będzie OK i mam nadzieję nastąpi to bardzo szybko. Całuski dla Ciebie i dzieciątka, cmok :-*

Basienko, bedzie dobrze. Pomysl tak - od lipca nie bedziesz miala czasu zeby sobie polezec.. Wiem ze nie mozna na zapas wypoczac, ale to wszsytko dla Twojej dzidzi ..
Buziaki dla Ciebie i pomiziaj maluszka :)

Ojej Basiu ale ze mnie kretynka przeoczylam Twoj post :-[ Napewno bedzie dobrze, chociaz wiem jakie to trudne bo mi tez kazali lezec przez jakis czas(naszczescie pare dni) Duzo odpoczywaj Trzymam kciuki :-*

Basieńko,napewno będzie wszystko dobrze!!!Jak tak sobie poleżysz to będziesz miała czas żeby często rozmawiac z dzidzią :) trzymaj się kochana i zdrowiej.Czekamy na dobre wieści!

OOOO!!!! Widze ze mamy nowa kolezanke!!! Witaj KAJA!!!! A tak poza tym to do ktorej grupy dolaczasz? Kogo pod serduchem nosisz?? Wiesz juz czy to chlopczyk czy dziewczynka??

Basieńko lez grzecznie a za dwa tygodnie lekarz napewno powie Ci że juz lepiej ......
ja przeleżałam cały początek ciąży a teraz już jest dobrze

Witaj Kreciku,jeszcze nie znam płci maleństwa.Ale 17 marca wybieram się do Rudy śląskiej na USG i tam juz będe wiedziała dokładnie wszysciutko.Pozdrowionka ;D

reklama
No to jestem bardzo ciekawa!!! Pwenie widzialas juz ze potwierdzonych mamy 8 chlopcow i tylko jedna dziewusie??
W kazdym raze czekamy oczywiscie zniecierpilwione do 17 i ciekawe co ta wizyta u gina nam przyniesie!!!

Do góry