reklama
Ileczka gratuluje dziewczynki!!!
z chłopakiem to raczej kiepsko.. wyszedl z szpitala..
nadeszla chwila gdy mu powiedzialam co sie stalo ze jego synek mial chore serduszko..
nie widzialam sie znim bo nie moge sie ruszac z domu.. bonadal mnie wszystko boli w srodku...
dzieki szkole dochodze do siebie... ale ciagle nie wiem co powiedziec Mariuszowi jak go spotkam.. a ta rozmowa przez ten telefon to byla normalnie koszmarna.
z chłopakiem to raczej kiepsko.. wyszedl z szpitala..
nadeszla chwila gdy mu powiedzialam co sie stalo ze jego synek mial chore serduszko..
nie widzialam sie znim bo nie moge sie ruszac z domu.. bonadal mnie wszystko boli w srodku...
dzieki szkole dochodze do siebie... ale ciagle nie wiem co powiedziec Mariuszowi jak go spotkam.. a ta rozmowa przez ten telefon to byla normalnie koszmarna.
witaj Kasiu miło że do nas zajrzałaś
Aneczko możesz dopisac u mnie chłopczyka!!!!!!!!!!! właśnie wróciliśmy z usg ze zdjątkiem jajeczek z ptaszkiem
tatuś jest przeszczęśliwy i ja też będzie mały Oliwierek!!
Aneczko możesz dopisac u mnie chłopczyka!!!!!!!!!!! właśnie wróciliśmy z usg ze zdjątkiem jajeczek z ptaszkiem
tatuś jest przeszczęśliwy i ja też będzie mały Oliwierek!!
Kasiu milo ze piszesz do nas!!! Wczoraj myslalam o tobie i zastanawialam sie jak ci idzie! Ciesze sie ze masz jakies zajecie (szkole)! Przykro mi to mowic ale to nie ty powinnas sie zastanawiac co powiedziec Mariuszowi, tylko on powinnien myslec jak ci ulzyc jakims slowem!! Ty sie trzymaj i jak masz na to sile to zagladaj do nas czesciej!!!
reklama
Podziel się: