reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

czesc dziewczynki :)
przychodze z wizytko do was .. tesknie za wami :( i to bardzo !!!

z tego co widze to tu same chłopaki beda..

pozdrawiam Kasia

reklama
hej Kasiu!!!
a ja muszę zaprotestować - ja mam w brzuszku małą dziewuszkę!!!:))
pozdrawiam gorąco!!!

Kasienko milo ,ze wpadlas do nas :) Co tam u Ciebie slychac? jak sprawa z chlopakiem? mam nadzieje ,ze czujesz sie coraz lepiej

Ileczka gratuluje dziewczynki!!!

z chłopakiem to raczej kiepsko.. wyszedl z szpitala.. :(
nadeszla chwila gdy mu powiedzialam co sie stalo :( ze jego synek mial chore serduszko.. :(
nie widzialam sie znim bo nie moge sie ruszac z domu.. bonadal mnie wszystko boli w srodku...
dzieki szkole dochodze do siebie... ale ciagle nie wiem co powiedziec Mariuszowi jak go spotkam.. a ta rozmowa przez ten telefon to byla normalnie koszmarna.

witaj Kasiu miło że do nas zajrzałaś
Aneczko możesz dopisac u mnie chłopczyka!!!!!!!!!!! właśnie wróciliśmy z usg ze zdjątkiem jajeczek z ptaszkiem
tatuś jest przeszczęśliwy i ja też będzie mały Oliwierek!!

Kasiu milo ze piszesz do nas!!! Wczoraj myslalam o tobie i zastanawialam sie jak ci idzie! Ciesze sie ze masz jakies zajecie (szkole)! Przykro mi to mowic ale to nie ty powinnas sie zastanawiac co powiedziec Mariuszowi, tylko on powinnien myslec jak ci ulzyc jakims slowem!! Ty sie trzymaj i jak masz na to sile to zagladaj do nas czesciej!!!

Zgadzam sie z Krecikiem.To on Ciebie ranil i rani i on powinien myslec nad tym co teraz ma powiedziec.
Ka milko ;D umieram ze smiechu cala druzyna tu sie faktycznie szykuje.Gratuluje

Podpisuje się pod Aneczką  ;D ale "jaja" żeby nie powiedzieć że prawie same jaja  :D  ;) GRATULUJE Kamilko!!  :)

reklama
Do góry