reklama
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Absolutnie się z Tobą zgadzam.Mój chłop to nie lubi za bardzo rozmawiać na babskie tematy jak mu pokazuję który wózek mi się podoba to on tylko odpowiada no fajny jak chcesz to go kup i taka z nim rozmowa Bardzo się cieszę że znalazłam się na forum i mogę sobie pogadać bo tak jak Tobie mi to bardzo dużo daje.
[/ur]
[/ur]
AneczkaK
mama bambulinkow
Dokladnie tak jak mowicie, w koncu ile facet moze sluchac o tym jak sie czuje , jaki wozek, kiedy kopie, kiedy wizyta itd. Mozna z nimi o tym pogadac ale nie na okraglo a my teraz mamy potrzebe gadania o tym non stop i tego nikt kto nie jest w ciazy nie moze chyba do konca pojac
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A pamiętacie,jak kiedyś same mówiłyśmy że kobiety w ciązy i z małymi dziećmi gadają tylko o jednym...Niestety niektórzy ludzie,nie tylko nasi mężowie naprawdę nie mają ochoty słuchać o pieluszkach,kupkach,płaczu. Każdy kto nie jest w naszej sytuacji nie zrozumie do końca.Myślę,że dlatego tutaj ze sobą rozmawiamy i wymieniamy poglądy,wspieramy się i dodajemy sobie otuchy,bo przecież matkę najlepiej zrozumie inna matka I bardzo się cieszę,że możemy tu uzyskać pomoc i zrozumienie :*
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
reklama
Podziel się: