reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

No, super by było gdybysmy sie tam spotkały.. I naprawde sie ciesze, ze Cie tu spotkałam, tym bardziej, że to Twoj drugi dzidzius i przy Tobie będe czuła sie pewniej :)) Buziaczki!

reklama
Nie smuć się jesteśmy z Tobą przynajmniej na forum ale to zawsze coś.Pamiętaj nie jesteś sama :)

url=http://lilypie.com]
.png
[/url]

dzieki
trzeba się trzymać razem, przynajmniej dla mnie to pomaga, że mogę sobie tu pogadać bo z chłopem.... same wiecie ile można gadać o takich rzeczach jak ciążą, zakupy, wózki, imiona itd. :)

Absolutnie się z Tobą zgadzam.Mój chłop to nie lubi za bardzo rozmawiać na babskie tematy jak mu pokazuję który wózek mi się podoba to on tylko odpowiada no fajny jak chcesz to go kup i taka z nim rozmowa :)Bardzo się cieszę że znalazłam się na forum i mogę sobie pogadać bo tak jak Tobie mi to bardzo dużo daje.

[/ur]

Dokladnie tak jak mowicie, w koncu ile facet moze sluchac o tym jak sie czuje , jaki wozek, kiedy kopie, kiedy wizyta itd. Mozna z nimi o tym pogadac ale nie na okraglo a my teraz mamy potrzebe gadania o tym non stop i tego nikt kto nie jest w ciazy nie moze chyba do konca pojac ;)

A pamiętacie,jak kiedyś same mówiłyśmy że kobiety w ciązy i z małymi dziećmi gadają tylko o jednym...Niestety niektórzy ludzie,nie tylko nasi mężowie naprawdę nie mają ochoty słuchać o pieluszkach,kupkach,płaczu. Każdy kto nie jest w naszej sytuacji nie zrozumie do końca.Myślę,że dlatego tutaj ze sobą rozmawiamy i wymieniamy poglądy,wspieramy się i dodajemy sobie otuchy,bo przecież matkę najlepiej zrozumie inna matka :) I bardzo się cieszę,że możemy tu uzyskać pomoc i zrozumienie :*

Dokładnie tak jest jak mówicie.Ja jestem w ciązy drugi raz a zachowuję sie jakbym była pierwszy ale to chyba każda matka tak ma że jakby mogła to by o niczym innym nie rozmawiała tylko o ciązy.Cieszę sie bardzo że chociaż tu możemy sobie pogadać ile chcemy i o czym chcemy :)
POZDRAWIAM WAS!!!!!!!!!

reklama
Do góry