reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
Jeżeli chcesz dobrego lekarza z Katowic, to polecam doktora Wieczorka. Miałam pco i własnie on mnie wyleczył. Jest bardzo miły i wszystko dokładnie wyjaśnia bez uzywania medycznego żargonu. Mozna pytac 5 razy o jedno i to samo. :D

Wizyta jest niestety doś droga, ostatnio 80 zł, ale dawno nie byłam. Przyjmuje w poniedziałki i czwartki na Kościuszki 24 - za Placem Mirki po lewej stronie (stojąc plecami do centrum). Trzeba sie najpierw zapisac - tel. 25-70-369. Polecam!

KA Milka ja leczę się u dr Ślęczka Magda77_77 ale numer Ślęczka też przyjmuje na Kościuszki 24. Naprawdę KA Milka polecam pełny zakres informacji.

Magda77_77 z PCO nie można się wyleczyć taki nasz urok - ja też byłam w ciąży więc nadal mam nadzieję, że należę do grupy kobiet, które pomimo PCO mogą zafasolkować. Ale ten świat mały ::)

Dziewczyny ja tez mam POc io mam slaczna 6 letnia coreczke.Byla to wpadka i chyba dobrze.Teraz nam sie jakos nie udaje..Mysle ze trzeba znowu nie myslec tylko isc na zywiol :laugh: :laugh:

Magdalenkakol a gdzie Ty się podziewałam. Masz w 100% racje nalezy się wyluzować ja jestem chyba na dobrej drodze, bo z tego dania na luz zapomniałam zrobić w tym cyklu hormony drugiej fazy :)

reklama
Maniolek dzięki za info niedługo musze się gdzos wybrać do gina ale najpierw zrobię sobie
cały zestaw badan oczywiscie prywatnie bo jak mam chodzic prosić się i czas tracić
to dziękuję bardzo.

p.s. chyba faktycznie u Ciebie pełen luzik ;D ;D ja tez tak chcę

Do góry