oluchapoducha
Fanka BB :)
Hej, a wiecie może czy pcos jest ,,dziedziczne,, tzn jeżeli moja siostra to ma to czy ja też mogę mieć pcos? Idę jutro do ginekologa i zastanawiam się czy mu o tym powiedzieć, czy to jest istotne. ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kulko Też mam PCO, czy ten Inofen jest na receptę? Muszę zapytać lekarza o niego? Ja mam całą brodę w czarnych włosach :-( Usuwam pensetka co kilka dni. Dzieci nie mam, choć już działamy w tej sprawie [emoji3]Ja też mam pcos, po 3 latach doczekałam sie córeczki a po porodzie zaczęłam mie cykle owulacyjne bez leków. Teraz dwa razy udało mi się zajś w ciążę ale niestety je straciłam. NIby przy pcos jest zwiększone ryzyko poronienia i chyba u mnie tak było. Ja pije inofem i widzę pozytywne jego skutki. Nie mam nadwagi, ale często ciemne pojedyncze włoski na brodzie co też jest charakterystyczne przy pcos teraz jest ich zdecydowanie mniej i są dużo jaśniejsze odkad właśnie pije inofem. Wczesniej musiałam je usuwa co 3-4 dni teraz jak raz w tyg znajde dwa włoski to jest huk ni e wiem czy też od inofemu nie poprawiła mi się owu, w zasadzie mam ją samoczynnie w każdym cyklu. Także polecam inofem. Na pewno nie zaszkodzi a przy pcos wydaje mi się, że jest skuteczny pozdrawiam
DziękujeInofem kupisz bez recepty Tylko dość drogi u mnie ok 68 zł. Za 30 saszetek ale myśle ze warto. Naprawdę widzę kolosalna zmiane na brodzie a pije w zasadzie tylko to co mogłoby sie do tego przyczynić. Ponadto reguluje owu i słyszałam ze jest wlasnie polecany dla dziewczyn z Pcos bo reguluje gospodarkę hormonalna.
Powodzenia życzę
Dziękuję za podpowiedź Mummy4Przy pcos , nieregularnym okresie i innych nieprzyjemnych objawach pomaga miositogyn, spróbuj bo ten też ma na forach pozytywne opinie wśród dziewczyn które brały te saszetki .