U
użytkownik 188556
Gość
Naturalnie moze sie udac nawet przy 0% morfologi, ale do tego trzeba cudu i szczęścia. Niektorym sie udaje[emoji5]Kurczę nie pamietam, wrócę do domu to zerknę na nie i wyślę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naturalnie moze sie udac nawet przy 0% morfologi, ale do tego trzeba cudu i szczęścia. Niektorym sie udaje[emoji5]Kurczę nie pamietam, wrócę do domu to zerknę na nie i wyślę
Kurczę nie pamietam, wrócę do domu to zerknę na nie i wyślę
Niestety nie ma w teczce szczegółowych badan tylko diagnoza i zalecenia :/ widocznie lekarka zostawiła sobie u siebieNaturalnie moze sie udac nawet przy 0% morfologi, ale do tego trzeba cudu i szczęścia. Niektorym sie udaje[emoji5]
Witam Panią,czy może się Pani ze mną skontaktować? Chciałbym porozmawiać o tym jak mąż poprawił jakość nasienia. Mam podobny problem. Proszę o kontakt mailowy diakon123@wp.pl. Pozdrawiam.Nam sie nie udalo jeszcze, ale u Nas był poważny problem z męża nasieniem. Miał 1% prawidłowych plemników, taraz ma 72%, także liczę że wkrótce dołączę do grona zaciążonych[emoji170]
Jak się udało mężowi aż tak poprawić wyniki ? Mój ma 1% prawidłowych, ja 42 lata i lekarz powiedział, że tylko in vitro wchodzi w grę :-( A pierwszy syn 11 lat temu za pierwszym strzałem :-)Nam sie nie udalo jeszcze, ale u Nas był poważny problem z męża nasieniem. Miał 1% prawidłowych plemników, taraz ma 72%, także liczę że wkrótce dołączę do grona zaciążonych[emoji170]
Co zrobiliście,że tak skoczyły %?Nam sie nie udalo jeszcze, ale u Nas był poważny problem z męża nasieniem. Miał 1% prawidłowych plemników, taraz ma 72%, także liczę że wkrótce dołączę do grona zaciążonych[emoji170]