reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie

absolutnie nie, trzyma sie go w lodówce i nie ma prawa sie zepsuc, jeszcze nie słyszałam, aby komus sie zepsuł
Cena wydaje sie duza, ale jak pomyślisz ze zamiast lekarstw na które tez wydajesz pieniądze, pijesz sok, naturalny, zdrowy, to warto

reklama
moniadan wy nie jecie mięsa?

o tym soku słyszałam,słyszałam również o soku alveo,czy ty znasz ten drugi? to raczej są same zioła,ale chyba podobne efekty mają byc :tak:
też nie jest tani bo 168zł a ma 950ml.

Czy któraś z Was posiada jakiś słownik online (polsko-angielski) gdzie mogłabym sobie sprawdzić medyczne zwroty i nazewnictwo?

Anineczko, jemy ale nie wiecej niz 2 razy w tyg i zawsze organic
Agusiek jest wiele specyfikow, ja akurat kupiłam noni ;-)
Niezapominajka, jak najbardziej mozesz, nawet dzis kupowałam dla 4 miseicznego synka mojej przyjaciółki
Barmanko
spróbuj http://translate.google.pl/# tam masz wszystkie jezyki w tym łacine :-)

reklama
Witam.:-)

Dziewczyny sok noni, mozna rowniez kupic w IE,:tak: kupilam go pare razy w sklepie ze zdrowa zywnoscia, pamietam, ze za litrowa butelke zaplacilam cos okolo €25, wiec nie jest taki strasznie drogi.;-)

A ja chcialabym polecic Wam miod manuka,:tak: jako sam miod oraz kosmetyki ktore sa na jego bazie. A dokladnie serie dr.organic.
Organic Manuka Honey�s - Dr Organic Skincare Products wlasnie stosuje Lip Balm oraz Body Butter i jestem strasznie zadowolona.

Do góry