wiolan
PODWÓJNA MAMA
no a ja musze przychodnie zmienic i mam wielki dylemat.... nie wiem ktorą, bo do tej co chcialam lekarki nie przyjmuja opcji... a do byle kogo nie chce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sluchajcie jak wyglada katar od zebow ... jez wodnisty i bezbarwny? Mateusz ma katar od soboty....pierwsze dwie noce cos mu furczalo w nosie w nocy ..wczorajsza i dzisiajsza juz ebz problemow i rano nawet nie mial sucho pod noskiem...a wczoraj popolidniu i wzlobku to a z mu sie lalo strumieniami
zastanawiam sei czy to od zebow czy mzoe zaczyna wychodzic alergia. tutaj 50% spoleczenstwa jesy uczulona na ambrozje i apogeum tej alergii rpzypad na sierpien - wrzesnie ..moj V wczoraj "umieral "prawie przez ta ambrozje. Jestem ciekawa kiedy u dzieci zaczynaja wychodizc takie alergie wziewne?
sluchajcie jak wyglada katar od zebow ... jez wodnisty i bezbarwny? Mateusz ma katar od soboty....pierwsze dwie noce cos mu furczalo w nosie w nocy ..wczorajsza i dzisiajsza juz ebz problemow i rano nawet nie mial sucho pod noskiem...a wczoraj popolidniu i wzlobku to a z mu sie lalo strumieniami
zastanawiam sei czy to od zebow czy mzoe zaczyna wychodzic alergia. tutaj 50% spoleczenstwa jesy uczulona na ambrozje i apogeum tej alergii rpzypad na sierpien - wrzesnie ..moj V wczoraj "umieral "prawie przez ta ambrozje. Jestem ciekawa kiedy u dzieci zaczynaja wychodizc takie alergie wziewne?