reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

a ja sie tu musze pochwalic bo dzieja sie fajne rzeczy: roczna lena nie pije z butelki, codziennie robi kupe do nocnika i 2razy dziennie sama myje zeby ;P

reklama
a ja sie tu musze pochwalic bo dzieja sie fajne rzeczy: roczna lena nie pije z butelki, codziennie robi kupe do nocnika i 2razy dziennie sama myje zeby ;P
super:)

to i ja się pochwale;) Tymcio mowi tata, baba, lala, mama(ale rzadko bardzo), cos miedzy go a gol- to pilka:-), Ala(kuzynka) choc czasem mu lala wychodzi:-D, calkiem ladnie powtarza slowa dziadzia i dzieci a jak chce zeby mu wlaczyc piosenki to mowi" kotka" ( ma swoja ulubiona piosenke o kotku), jak chce pic/jesc wola DA!:-D

aga ale szczuplaczek;-) z Tomka:-)
ale jakis taki ubity jest...
Aga - dobrze, że został już tylko katar, no i Tomek z tych szczupłych jednak :-) podobne wymiary jak moja Tocha

a Tosia mi się jakaś lżejsza wydawała, :-)

Tomek ma fazy na zwierzęta, oglądał książeczki, pokazywałam mu, np owca robi beee, koza meee, krowa muuu...
jesteśmy rano na dworze pasą się 3 krowy.. mówię: o Tomuś krowa, a jak robi krowa??
Tomek myśli i mówi: MEE-EEE
ja uśmiech i na to, synku krowa robi muuuuuuuuu.
i po chwili znów pytam jak robi krowa?
Tomek rozbrajający Uśmiech i znow MEE-EE :-)

katagorka pewnie że sięciesz! A jak wyniki Gabrysi i ogólnie zdrowko? Nie wykluły się jakieś zębole?

edit: katagorka już doczytałam na ogólnym :) dobrze że Gabi nie ma już gorączki!

Ostatnia edycja:
a my dziś z gorączką 39,2 wylafdowaliśmy u lekarza i mamy chore gardło nurofen, wapno i wit. C a w piątek miło być szczepienie
marudzi strasznie, ale taka bidulka, że nic jeść nie chce tylko cycuś. A waży 9300 , jakieś równe te nasze dzieciaczki:))
Katorga cieszyć sie trzeba i biegać też:)

używacie już pasty do zębów? ja kupiłam kiedyś elemx dla dzieci i daję odrobinkę na szczoteczkę. Właściwie nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie na pastę. Mamy wciąż tylko 2 zebole.

Tomek ma fazy na zwierzęta, oglądał książeczki, pokazywałam mu, np owca robi beee, koza meee, krowa muuu...
jesteśmy rano na dworze pasą się 3 krowy.. mówię: o Tomuś krowa, a jak robi krowa??
Tomek myśli i mówi: MEE-EEE
ja uśmiech i na to, synku krowa robi muuuuuuuuu.
i po chwili znów pytam jak robi krowa?
Tomek rozbrajający Uśmiech i znow MEE-EE :biggrin2:
hahahahh, cudne:-D

Ostatnia edycja:
reklama
estragon my tez elmex uzywamy dla młodego i tez odrobinkę, myje 1 raz dziennie wieczorem po kolacji i kąpieli :)

bARA zdrówka dla Gabrysi

Katagorka, tylko się cieszyć, ze raczkuje :))

Do góry