reklama
u nas też jest masakra z przewijaniem, Dorian leży leży spokojnie a nagle obrót na brzuch prawie się nie przemieszczając
... mnie kurcze jednak martwią te stópki, jak jest tylko bez łuski to stopka wędruję do wewnątrz, tak bym chciała żeby już chodził. Wizytę mamy na początku maja i już się doczekać nie mogę co lekarz powie, mimo, że mam złe przeczucia.
... mnie kurcze jednak martwią te stópki, jak jest tylko bez łuski to stopka wędruję do wewnątrz, tak bym chciała żeby już chodził. Wizytę mamy na początku maja i już się doczekać nie mogę co lekarz powie, mimo, że mam złe przeczucia.
malina29
Mama debiutująca
elwiwas, póki co bądź dobrej myśli i nie zadręczaj się
u nas przewijanie w takim normalnym trybie jest możliwe tylko z gadżetami:-) (czytaj telefon, pilot bez baterii etc.) choć czasem i one nie pomagają i trza se radzić: w biegu, w powietrzu, oczy, ręka, mózg na ścianie...
u nas przewijanie w takim normalnym trybie jest możliwe tylko z gadżetami:-) (czytaj telefon, pilot bez baterii etc.) choć czasem i one nie pomagają i trza se radzić: w biegu, w powietrzu, oczy, ręka, mózg na ścianie...
estragon
mamusia synusia:P
a moje dziecko chyba przestało lubic myc główkę:/ parę dni temu zaczęły się protesty, myślałam, że to dlatego, że w ogóle ma jakiś ciężki okres, ale widzę, że nie mija i jest coraz gorzej. Najchętniej by stał w wanience, wycieram też już na stojąco, bo ni poleży.
No i znalazł sobie zabawę: staje przy łóżeczku, po czym z piskiem podnosi obydwie ręce do góry (jak na komendę 'ręce do góry' i ze śmiechem spada na pupę. Podobnie robi jak siedzi, z tym, że leci z rękami wyprostowanymi na twarz. Wygląda to komicznie- jakby oddawał cześc allahowi. Poza tym próbuje stanąc na głowie:O
No i znalazł sobie zabawę: staje przy łóżeczku, po czym z piskiem podnosi obydwie ręce do góry (jak na komendę 'ręce do góry' i ze śmiechem spada na pupę. Podobnie robi jak siedzi, z tym, że leci z rękami wyprostowanymi na twarz. Wygląda to komicznie- jakby oddawał cześc allahowi. Poza tym próbuje stanąc na głowie:O
Majowa_Mama
Fanka BB :)
A ja się chciałam tak skromnie pochwalić, że Oli zaczął chodzić :-)
N
nataliak
Gość
ja przewijam na łóżku, ale przy kupie mam rozłożony ten przewijak z rossmana, najgorzej jak chce uciec zanim mu wytrę pupę...
tez ich caly czas uzywamy.
w biegu, w powietrzu, oczy, ręka, mózg na ścianie...
lol
lena od kilku dni juz nie kapie sie w wanience tylko bierze prysznic ;P najwygodniejsze jest w tym splukiwanie glowki pod biezaca woda.
Kubuś w szpitalu brał prysznic od pach w dół na stojaco , był trzymany przez tatę a i tak się bał. I teraz boi sie kąpieli, drze się w wanience i wspina po naszych rękach chcąc uciec. Ciekawe czy i kiedy mu to minie...
N
nataliak
Gość
u nas ten prysznic na siedzaco jest ale panna sobie czasami wstaje. ogolnie sama radosc.
reklama