jaszczurka86
Fanka BB :)
My tez po wizycie...Wojtuś waży 4000g....:-)Był grzeczny nawet nie zapłakał...Tatuś był dumny bo był z nami w gabinecie- nic nie odpuści, we wszystkim musi brać udział:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja wczoraj chyba przechwaliłam swojego maluszka..
wieczorem miałam niezłą masakrę, mały walił bąki na przemian z żółtą wodnistą kupą, przy tym płakał, aż czerwony był, nawet lulanie na rękach nie pomagało
byłam już bliska załamania- to pierwszy raz. zastanawiałam się co takiego wczoraj zjadłam i z "nowych" potraw była tylko drożdzówka z kruszonką- pół
bo nic innego nie przychodzi mi go głowy..
na wszeliki wypadek mały dostał 4 kropelki sab simplex i zaraz zasnął, ale trzymał mojego paca jakby mi mówił, "Mamusiu, ale poleż tu ze mną" i tak od 20-22 leżałam z nim, on spał, o 22 wstał i znów płacz, aż miałam ochotę z nim płakać, tu nawet cycuś nie pomagał, ciepła kąpiel na chwilę pomogła, przewijałam co 2 minuty, a pielucha była pełna
w kocu jakoś zasnął, o 3 wstał na cyca i było ok
a dziś rano widzę jak się napina, a kupy brak
a co do kupek- nasz ulubiony temat- to mam pytanko, mój własnie jak zacznie robic kupkę, to nie jeden raz tylko tak właśnie seriami, zawsze czekam aż skończy i dopiero przewijam. Czy to oznacza, że jest coś nie tak? Powinna byc jedna kupka? AAaaa no i czasem trafiają się nam "pieniste" kupaczki i też się zastanawiam czy to normalne.
ja kupiłam na ebay.pl
też taka sama cena :-)
zwazyłam małą na zwykłej domowej wadze (najpierw siebie z nia na rękach, a potem samą siebie) - 4100g w ubranku. Czyli, że przybrała od urodzenia 700g, to chyba dobrze? bo dwa dni po porodzie miała spadek wagi o 160g, czyli od tego dnia wychodziłoby że przybrała 860g w 2 tygodnie i 3 dni co zreszta widac, bo poliki jej się pyzate zrobiły i druga broda ;P