reklama
agrafka80
Fanka BB :)
matko kilolku, no wierzyć się nie chce.. poczytałam aż o tym kokluszu i kurcze wszystkie te objawy Wojtek miał poza wybroczynami na skórze, ale w sumie przecież niedawno był szczepiony.. Masakra. Koszt badań też szokujący, a najgorsze ze to nieferundowane- i weź tu zrozum NFZ..
Zdrówka, mam nadzieję, ze się przeleczycie i będzie już wszystko ok..
Wojtuś był dziś na kontroli, doktor osłuchała, opukała i .. dała skierowanie na RTG bo stwierdziła ze jego dusznosć jest większa niz na to wskazuje badanie osłuchowe. Na RTG wyszło nam zapalenie płuc :/, a konkretnie zmiany w prawej dojnej części. No ale to się aokurat pokrywało z tym co wysłychała więc leczenie jak dotąd: antybiotyk, berodual, pulmicort i deflegmin.
W poniedziałek kontrola.. Mam nadzieję, ze przez weekend zadnych niespodzianek nie będzie.
W Warszawie grasuje jakiś cholerny wirus który schodzi dzieciom na oskrzela i płuca. Poza wojtusiem na RTG dziś prze 10 rano czekało już 3 dzieci..
Zdrówka, mam nadzieję, ze się przeleczycie i będzie już wszystko ok..
Wojtuś był dziś na kontroli, doktor osłuchała, opukała i .. dała skierowanie na RTG bo stwierdziła ze jego dusznosć jest większa niz na to wskazuje badanie osłuchowe. Na RTG wyszło nam zapalenie płuc :/, a konkretnie zmiany w prawej dojnej części. No ale to się aokurat pokrywało z tym co wysłychała więc leczenie jak dotąd: antybiotyk, berodual, pulmicort i deflegmin.
W poniedziałek kontrola.. Mam nadzieję, ze przez weekend zadnych niespodzianek nie będzie.
W Warszawie grasuje jakiś cholerny wirus który schodzi dzieciom na oskrzela i płuca. Poza wojtusiem na RTG dziś prze 10 rano czekało już 3 dzieci..
kupilam ostatnio w polskim sklepie na dziale z miodem itd, syrop z zielonych szyszek sosny. wiem,ze paola tez robi syrop w tej nowej serii,w paoli jest go 2,5%, niewiem, ile w tym moim, bo niesetety nie jest podane, wyglada jak miod. poogoglowalam i znalazlam,ze swietnie udraznia drogii oddechowe, oskrzela itp. moze komus sie ta wiadomosc przyda.
z tej serii paola kupilam aronie, jest jej 50% w skladzie, musze pamietac,zeby jej podawac
z tej serii paola kupilam aronie, jest jej 50% w skladzie, musze pamietac,zeby jej podawac
my po wizycie. jestem bardzo zadowolona z lekarza, zbadal ja dokladnie, i gardlo i uszy i osluchal, pomacal brzuszek, pytal jak pije i je, czy sika normalnie i jakie kupy, pierwszy raz mi sie taki lekarz trafilmloda nawet nie pisnela, robila wszystko, co trzeba, chociaz jeszcze siedzac pod gabinetem mowila,ze nie chce do lekarza nawet bylysmy 20 min przed czasem i od razu nas zawolal (meldujesz sie komputerowo w recepcji,ze jestes na miejscu), czyzby mial malo pacjentow?
w kazdym razie pluca i oskrzela czyste, gardlo czerwone i stad goraczka, ale twierdzi,ze to juz koncowka, mloda juz ma nizsza temperature i zeby jeszcze zbijac, jak zajdzie potrzeba,ale to juz kwestia jednego dnia. mam nadzieje,ze sie nie myli. u niego miala 37,5 a dzis nie dalismy juz nic. jej normalna temperatura to 37 - 37,2,zawsze taka ma,wiec juz niedaleko
w kazdym razie pluca i oskrzela czyste, gardlo czerwone i stad goraczka, ale twierdzi,ze to juz koncowka, mloda juz ma nizsza temperature i zeby jeszcze zbijac, jak zajdzie potrzeba,ale to juz kwestia jednego dnia. mam nadzieje,ze sie nie myli. u niego miala 37,5 a dzis nie dalismy juz nic. jej normalna temperatura to 37 - 37,2,zawsze taka ma,wiec juz niedaleko
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Banana najważniejsze , ze wszystko jest ok... a w zasadzie , że nic poważnego małej nie dolega
Podziel się: