reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Dziunka właśnie miałam napisać o rajstopach.Najlepiej żeby były z czystej bawełny i białe.Kolorowe mają barwniki toksyczne które mogą uczulać.Podobnie jest z resztą ubranek.Najzdrowsze są białe...albo prane wiele razy..Dlatego z ciuchola rzeczy są dobre...bo sprane.
No i byłyśmy na pobraniu krwi. Rano grzecznie nasiusiała do pojemniczka, w przychodni też wesolutka.
No i wchodzimy do gabinetu a w nią jakby piorun strzelił, momentalna histeria i o mało drzwi nie wyważyła Pamięta chyba pobieranie z października.
Ale dała sobie pobrać 2 probówki nie trzeba było walczyć.
Potem tylko pani kazała uciskać mocno bo dzieciom wolniej krzepnie krew i chyba za bardzo się rolą przejęłam bo zrobiła się jej sina rączka ale pomasowałyśmy i wróciły kolorki.
Siedziałyśmy jeszcze z 15 minut w przychodni i się tuliłyśmy a Asia obserwowała wychodzących pacjentów z plasterkami na ręku, a z jedną babcią sobie nawet pogadała, pytała "Pani teś ma plaśterek? Pani miała pik-pik, tak?"
No i wchodzimy do gabinetu a w nią jakby piorun strzelił, momentalna histeria i o mało drzwi nie wyważyła Pamięta chyba pobieranie z października.
Ale dała sobie pobrać 2 probówki nie trzeba było walczyć.
Potem tylko pani kazała uciskać mocno bo dzieciom wolniej krzepnie krew i chyba za bardzo się rolą przejęłam bo zrobiła się jej sina rączka ale pomasowałyśmy i wróciły kolorki.
Siedziałyśmy jeszcze z 15 minut w przychodni i się tuliłyśmy a Asia obserwowała wychodzących pacjentów z plasterkami na ręku, a z jedną babcią sobie nawet pogadała, pytała "Pani teś ma plaśterek? Pani miała pik-pik, tak?"
gosiulek73
mama K&K&A
Kiedy będą wyniki?
reklama
Podziel się: