reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
pathanka wiec czekamy na kolejną wizytę. Z tego co piszesz lekarz zachował się w miarę łagodnie . Miejmy nadzieję , że Jaśka nie będzie bolało.

Gosiulek wypluj to !!!! co to za smutne myśli;-)będzie ok

agrafka, moja tak miala dawno temu i pielegniarki od razu pytaly, czy uzywam johnsonna i kazaly odstawic. zeszlo po kilku dniach

Dzisiaj idziemy na kontrol.Wiecie co mi się sniło? Lekaka powiedziała że malemu został góra tydzień zycia...

Po prostu za bardzo się przejmujesz i stresujesz, głowa do góry! To "tylko" chore gardło, angina. nie żaden nowotwór ani nic podobnego. Spokojnie, jesteście pod opieką lekarzy.

Co do Johnsona to jak już urodziłam Julkę to była wszechobecna opinia że on uczula, nigdy więc nie ryzykowałam, chociaż czasem te produkty kuszą:tak:

Asia zdrowiutka, nie wiem co to był za kaszel w poniedziałek.

dziunka, w uk w sumie nie ma nic innego, tylko johnsonn,albo tescowskie i inne marki wlasne marketow, ktore wygladaja podejrzanie podobnie do johnsonna,wiec pewnie on je produkuje. tutaj niestety nie ma inf na opakowaniu,kto je wyprodukowal, tylko wyprodukowane dla tesco w uk :confused2:
az dziwne,ze np nie ma nivea baby,taka znana marka

Byliśmy uff....
Powiedziała że migdał szczególnie jeden jest zmieniony a ja na to czy czasem to nie jakieś zapalenie,grzybica a ona mówi że tak....Kolonie drożdzakowe....
Antybiotyku nie dostał tylko coś na te kolonie.....Ja oszaleję....
I wzmocnić organizm....Będzie brał omega med i biostyminę (aloes).

Ale sny,co? A dziś głowa mi pęka.

Pathanka - to super, że lekarz spoko i można tak to załatwić ;-)
Gosiulek
- super, że sen to tylko sen, a rzeczywistość jest jaśniejsza ;-), wiem, że stres przed wizytą jest, mam podobnie niestety czarnowidztwo mi się też załącza.:zawstydzona/y:

a my na bilansie jak bysliśmy sprawdził tylko czy jajeczka są prawidłowo czy nie uciekają cos takiego.o siusiaku nic nie mówiła...to ja już nie wiem jak z tym myciem odciągać czy nie...ja nic nie ruszam ..mogłam zapytać

reklama
CLEO delikatnie możesz odciągać co kilka dni tak mówił mi ten chirurg. Ja jak Jasiek był mały to odciągałam i było wszystko dobrze, bo odsłaniało się wszystko co powinno, a im był starszy tym mniej pozwalał tam sobie majstrować i wszystko wróciło do stanu pierwotnego :szok:

Do góry