reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Ojejku...kurcze to bardzo musicie uważać. Bardziej bym się spodziewała po Gosi...ze względu na serduszko.
Mam nadzieję że bedzie dobrze.Dopiero dostał jedną dawkę...
Po szczepionkach i innych lekach nie miał przebojów więc oże i teraz bedzie dobrze.Oby...

reklama
Gosiulek - trzymam kciuki, by u Was augumentin zniszczył gronkowca i był dobrze tolerowany przez organizm Kacperka;-) .
Z Hanką ogólnie mamy innego typu problemy niż z Gośką,;-) dwie zupełnie różne charakteriologicznie i zdrowotnie. A niby takie podobne do siebie, a jakie różne:-D

u nas jakiś mini wirusik - mam nadzieje ze sie nie rozprzestrzeni. Ale, ale........ mam cały dzien skurcze żołądka, tzn nie robią rewolucji ale z Marcelem kilka razy korzystalismy z wc jednak póki co bez rozwolnienia. Nie wiem jak żołądek marcelkowy ale apetyt dzisiaj mu dopisuje, humor tez na szczescie.:-)

Gosiulek jak tam augumentin u Kacpra??

reklama
Do góry