reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Kilolek nic sie nie martw, na pewno nic nie znajda;-)
Wspolczuje Ci, te kupki Michasia:((
Sorry ale kiedy idziecie do tego szpitala?

no udało mi się przed chwilą dodzwonić do Dziekanowa Leśnego i mam jutro przyjechać.
Na tą kolonoskopię się jeszcze nie dodzwoniłam i chyba sobie do jutra odpuszczę, bo nie wiem co w tym Dziekanowie będą nam robic.

jeśli tylko bańke odbytu badaja to znieczuleie miejscowe, a jeśli jelita to pod narkozą. Ja miałam kolonoskopie i wcale źle nie wspominam, gastroskopia gorsza moim zdaniem. ALe dla Michasia na pewno byłby to koszmar.

Z tą gastroskopią i kolonoskopią to różnie, jedni mówią że to pierwsze gorsze, inni że to drugie:tak: ale dla dziecka na pewno straszne:-:)-( trzymam za Michasia kciuki!!! A z kim będzie Kubuś przez ten czas?

reklama
Jutro z moją mamą, pojutrze z prababcią a w czwartek już idzie do przedszkola. A. go bedzie po pracy od babć a potem z przedszkola zaraz po pracy odbierał, bo i tak za daleko by nas mógł odwiedzać

Do góry