martolinka
Mama i nie tylko :-)
Etna kochana , ale się Wam przytrafiło !!! trzymam kciuki.
Pawełek da radę - dzielny chłopak!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Etna kochana , ale się Wam przytrafiło !!! trzymam kciuki.
Jako ciekawostke to wam powiem ze dostalismy z mezem dwie te same recepty a on zaplacil 5zł, a ja 30 pare
No to nieźle, kobity to zawsze pod górke mają ;/ może lekarz zapomniał czegoś na recepcie zaznaczyć i dlatego było drożej
Moja powiedziała że dziecko z pierwszym zębem to już pacjent stomatologiczny, ale przecież nie pokaże buziaka, mam przyjść jak będzie miała 3-4 lata, ew szybciej jak będzie się coś działo.
A co ja mam dać po cycku?;-) Podłączę do drugiego rurkę z wodąa tak na poważnie, może przygotuję wodę w butelce drugiej?
Aaaa a jeśli chodzi o Julię to doktorka też stwierdziła ze od picia mleka w nocy...a fakt Julka ciągnęła butlę, a potem nawet kakao