reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Priorix ale się zapytaj bo ponoć nią szczepią w większości przychodni za darmo.
Poza tym spokojnie mozesz zaszczepić za pół roku, często matki szczepią dopiero przed pójściem do żłobka czy przedszkola.

reklama
Juz powoli opuszcza nas choroba. Niestety bez antybiotyku się nie obyło :/ Bardzo chciałam go uniknąc, ale Hania za długo już miała BARDZO wysoką temperature. Osiągała już nawet 40,2 C :// Lała się przez ręce.. Dziś ierzemy trzeci dzień antybiotyk, i jest o dużo lepiej :) Hanulek wraca do nas.. powraca apetyt (bo wychudła juz przez goraczke), uśmiech na twarzy :)
I ja odczuwam ulge, bo juz sie bardzo martwilam, ciagle płakałam jak patrzylam jaka jest nieprzytomna!

Mam pytanie z innej beczki - czy myjecie swoim pociechą zabki?? Szczoteczka z pasta? Nakładka na palec??

Juz powoli opuszcza nas choroba. Niestety bez antybiotyku się nie obyło :/ Bardzo chciałam go uniknąc, ale Hania za długo już miała BARDZO wysoką temperature. Osiągała już nawet 40,2 C :// Lała się przez ręce.. Dziś ierzemy trzeci dzień antybiotyk, i jest o dużo lepiej :) Hanulek wraca do nas.. powraca apetyt (bo wychudła juz przez goraczke), uśmiech na twarzy :)
I ja odczuwam ulge, bo juz sie bardzo martwilam, ciagle płakałam jak patrzylam jaka jest nieprzytomna!

Mam pytanie z innej beczki - czy myjecie swoim pociechą zabki?? Szczoteczka z pasta? Nakładka na palec??
to dobrze , ze Hanusi juz lepiej!!!!:tak: trzymam kciuki

my od kilku miesiecy myjemy juz szczoteczka dla dzieci:tak: troche tatus szoruje a potem mlody sam cos probuje:tak:

u nas szczoteczka z włosia - taka mała dla dzieci + pasta elmex od 1 do 6 lat. u nas silikonowa szczoteczka sie nie sprawdzila - zrobil sie osad na zabkach bo sa minimalnie krzywe i szcz. silik. tam nie doszła...

reklama
AHA, NO TO MUSZE LECIEĆ DO SKLEPU I KUPIĆ PASTE :)
zbieram się do tego i zbieram, a zabków 5 i lekarz powiedzial ze idzie kolejny.. Tylko juz bardzo dlugo sie wyrzyna... dziaslo caly czas napuchniete :/

Do góry