reklama
asia.lisz
Fanka BB :)
Juz powoli opuszcza nas choroba. Niestety bez antybiotyku się nie obyło :/ Bardzo chciałam go uniknąc, ale Hania za długo już miała BARDZO wysoką temperature. Osiągała już nawet 40,2 C :// Lała się przez ręce.. Dziś ierzemy trzeci dzień antybiotyk, i jest o dużo lepiej Hanulek wraca do nas.. powraca apetyt (bo wychudła juz przez goraczke), uśmiech na twarzy
I ja odczuwam ulge, bo juz sie bardzo martwilam, ciagle płakałam jak patrzylam jaka jest nieprzytomna!
Mam pytanie z innej beczki - czy myjecie swoim pociechą zabki?? Szczoteczka z pasta? Nakładka na palec??
I ja odczuwam ulge, bo juz sie bardzo martwilam, ciagle płakałam jak patrzylam jaka jest nieprzytomna!
Mam pytanie z innej beczki - czy myjecie swoim pociechą zabki?? Szczoteczka z pasta? Nakładka na palec??
martolinka
Mama i nie tylko :-)
to dobrze , ze Hanusi juz lepiej!!!! trzymam kciukiJuz powoli opuszcza nas choroba. Niestety bez antybiotyku się nie obyło :/ Bardzo chciałam go uniknąc, ale Hania za długo już miała BARDZO wysoką temperature. Osiągała już nawet 40,2 C :// Lała się przez ręce.. Dziś ierzemy trzeci dzień antybiotyk, i jest o dużo lepiej Hanulek wraca do nas.. powraca apetyt (bo wychudła juz przez goraczke), uśmiech na twarzy
my od kilku miesiecy myjemy juz szczoteczka dla dzieci troche tatus szoruje a potem mlody sam cos probuje
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ja szczotkuję tą samą pastą co Marta - Aquafresh, ale jeszcze szczoteczką sylikonową.
aquafresh junior , ostatnio kupiłąm elmex 1-6. i na zmiane szoruję
moja szczoteczka była dolaczona do pasty aqua. Ma taka dziurke w uchwycie zeby synek mogl sam sobie trzymac
My mamy szczoteczkę do zębów dla dzieci od 1 roku i pastę ... Bobini Pasta do zębów od 1 roku życia - Kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Opinie.e-commerce.pl - Bobini Pasta do zębów od 1 roku życia . A że ząbków nie za dużo, bo tylko 4 więc szybko nam idzie, Gonia próbuje mi szczotkować na razie ząbki , starsza już sama to robi.
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
u nas szczoteczka z włosia - taka mała dla dzieci + pasta elmex od 1 do 6 lat. u nas silikonowa szczoteczka sie nie sprawdzila - zrobil sie osad na zabkach bo sa minimalnie krzywe i szcz. silik. tam nie doszła...
u nas szczoteczka z włosia - taka mała dla dzieci + pasta elmex od 1 do 6 lat. u nas silikonowa szczoteczka sie nie sprawdzila - zrobil sie osad na zabkach bo sa minimalnie krzywe i szcz. silik. tam nie doszła...
Dobrze że to mówisz, lecę po pracy kupić nową, zmotywowałaś mnie
reklama
Podziel się: