reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mariczka ma równiutkie zębule 05062010444.jpg

reklama
Nie wiem co się dzieje :( Marika zasnęła zaraz po podwieczorku i od tamtej pory śpi, nawet jak obudzi się zapłakana to zaraz zasypia na rękach. Przespała czas kąpieli i kolacji, co raczej jej się nie zdarza bo mamy stały plan dnia. Wzięłam ją przed chwilą do przewinięcia i ubrania w piżamkę... rozpłakała się strasznie, ale chyba się przy tym nie obudziła, bo nawet na chwilę oczek nie otworzyła. Płakała z taką strasznie zbolałą miną. Nie ma temperatury, to raczej nie brzuszek, bo nie podkurczała nóżek, nie było nowości w diecie. Dziąsełka popołudniu sprawdzałam i były bez zmian. Skok rozwojowy? Nie można mieć skoków rozwojowych co 2 tygodnie

co do przespania to nie za bardzo moge pomoc , ale powiem Ci ze Vi tez czasem na spiku zaplacze ze zbolala mina... ale po chwili jest spokoj , trzeba tylko pospiewac albo zrobic ciiii lub szyyyyy:-D

No właśnie chodzi o to że ona tak śpi dziwnie, że przespała kąpiel i co chwilę popłakiwała :( ehh. Zrobiłam co mogłam żeby przeciągnąć położenie się do łóżka, ale nie ma co wariować. Dziecię śpi jak aniołek więc nie robię scen i sama się kładę. Jutro mama-zombie nie byłaby fajna

reklama
moja mała nie robi za dużych kupek:-(
nie wiem czy to dla niej problem ale dla mnie napewno... zawsze robiła taką kupkę w miarę miękką i dużą a od kilku dni robi takie małe twarde bobeczki:-( raz dziennie , czasem 2

Do góry