reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a o to wam chodzi ;P to ja nie pomoge bo Paweł ma 1 zab i nie widze ;P tzn wydaje mi sie ze prosty a ze poszczerbiony to z góry ;]
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wyjatkowa, nie przemuj sie , to mleczaki wiec i tak wyleca
wazne zeby sale rosly proste
wazne zeby sale rosly proste
Nie wiem co się dzieje Marika zasnęła zaraz po podwieczorku i od tamtej pory śpi, nawet jak obudzi się zapłakana to zaraz zasypia na rękach. Przespała czas kąpieli i kolacji, co raczej jej się nie zdarza bo mamy stały plan dnia. Wzięłam ją przed chwilą do przewinięcia i ubrania w piżamkę... rozpłakała się strasznie, ale chyba się przy tym nie obudziła, bo nawet na chwilę oczek nie otworzyła. Płakała z taką strasznie zbolałą miną. Nie ma temperatury, to raczej nie brzuszek, bo nie podkurczała nóżek, nie było nowości w diecie. Dziąsełka popołudniu sprawdzałam i były bez zmian. Skok rozwojowy? Nie można mieć skoków rozwojowych co 2 tygodnie
_Roszpunka_
co do przespania to nie za bardzo moge pomoc , ale powiem Ci ze Vi tez czasem na spiku zaplacze ze zbolala mina... ale po chwili jest spokoj , trzeba tylko pospiewac albo zrobic ciiii lub szyyyyy
_Roszpunka_
nie ma co sie bac.. czasem dziecku tez sie cos przysni, albo chwile zaboli.. i tak sie zachowuje... spac mozesz spokojnie, jakco to mala da o sobie napewno znac
No właśnie chodzi o to że ona tak śpi dziwnie, że przespała kąpiel i co chwilę popłakiwała ehh. Zrobiłam co mogłam żeby przeciągnąć położenie się do łóżka, ale nie ma co wariować. Dziecię śpi jak aniołek więc nie robię scen i sama się kładę. Jutro mama-zombie nie byłaby fajna
reklama
_Roszpunka_
moja mała nie robi za dużych kupek:-(
nie wiem czy to dla niej problem ale dla mnie napewno... zawsze robiła taką kupkę w miarę miękką i dużą a od kilku dni robi takie małe twarde bobeczki:-( raz dziennie , czasem 2
nie wiem czy to dla niej problem ale dla mnie napewno... zawsze robiła taką kupkę w miarę miękką i dużą a od kilku dni robi takie małe twarde bobeczki:-( raz dziennie , czasem 2
Podziel się: