reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

No i po wizycie u alergologa.
Ścisła ale to ścisła dieta, za 2 tyg mamy wprowadzić marchewkę , najlepiej samemu ugotować.Zdziwiłam się że tak wcześnie ale jak to stwierdziła pani doktor trzeba powoli go odcinac od alergentów które mogą się niechcący wkraść w pokarm.Jak po 2 tygodniach będzie wszystko w porządku to ugotowac dynię.Z tym gorzej bo co całą mam kupić???czy na kawałki sprzedają??:sorry:

Przpisała maść a raczej skladniki z których ma być zrobiona w aptece.To tyle.

Myślałam,że poczeka z wprowadzaniem pokarmów ale widocznie ma rację.

To tyle:-D

reklama
Madziek współczuje , potrafie sobie wyobrazić sobie co czujesz , takie maleństwo pod respiratorem to straszny widok :-( , pamiętam jak moja bratanica miała zapalenie krtani i nagle zaczeła się dusić i wylądowała na intensywnej pod respiratorem (miała ok 10 m-cy) pamiętam jak ją zobaczyłam to myślałam że serce mi pęknie , na szczęście wszystko skończyło się dobrze ;-) i teraz ma już 4 latka i jest niesamowita ;-)
wierze że u Ciebie będzie tak samo :tak: oby Patryk jak najszybciej wyzdrowiał żebyś mogła go zabrać do domu :tak:

Cleo wszystko ok, ale czemu kazala Ci zrobic z marchewki a nie dac ze sloiczka?
tzn powiedziala ze moga byc sloiczki ale żeby zwracac uwage bo dodają jakies zageszczacze, czy serwatkę czasami.A jak ugotujesz sama i masz z pewnego zrodla to wiesz ze na 100% to sama marcheweczka.

Madziek kochana bardzo Ci wspolczuje :-:)-:)-:)-:)-( nie popusc tym lekarzom i przychodni, musi sie im oberwac :wściekła/y:
Teraz juz bedzie tylko lepiej kochana, dobrze ze malutki ma bardzo dobra opieke. Trzymaj sie i zycze Wam duuuzo zdrowka. Trzymam kciuki za Patrysia :tak:

Madziek kochana bardzo Ci wspolczuje :-:)-:)-:)-:)-( nie popusc tym lekarzom i przychodni, musi sie im oberwac :wściekła/y:
...
Jestem tego samego zdania,a le najważniejsze że teraz juz trafił w dobre ręcę fachowców.
Madziek
Wiem ze ci ciezko z dala od synka, ale ty tez musisz od czasu do czasu odpoczywac zeby nabierac sil do dalszej walki o Patryczka.
Wszystkie myslami jestesmy z toba...

reklama
Madziak kochana duzo zdrowka dla Patryczka i napewno wyjdzie z tego!!!wspolczuje Ci bardzo i 3mam kciuki aby bylo dobrze:*

Do góry