reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
wczoraj uslyszalam od lekarki ze koperkowa powoduje wzdecia i nie podawac.. olalam to bo musze jakos oszukac tego mojego glodomora;-)
to mnie pocieszylas nie ma co :baffled::baffled::baffled:
teraz to ja juz na pewno wyladuje w wariatkowie
badz tu madra i pisz wiersze
wyczytalam gdzies ze mozna podac dziecku wode przegowowana, wiec mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoze, teraz malutki tak sie zmeczyl ze zasnal wiec poczekam az sie obudzi i zobaczymy co dalej

jak bedzie mnie dalej bolec to poprostu pojade do szpitala tam przynajmniej moge liczyc na usg.a z tymi lekarzami to nie wiem jak to jest ale mialysmy wizyte u innego niz jestesmy zapisane. moze poprostu ktory jest wolny ten przyjmuje

wyczytalam gdzies ze mozna podac dziecku wode przegowowana, wiec mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoze, teraz malutki tak sie zmeczyl ze zasnal wiec poczekam az sie obudzi i zobaczymy co dalej

wybacz:zawstydzona/y: to tylko dowod ze co lekarz to opinia i troche trzeba na swoj rozum..podaj mu ta herbatke moze mu ulzy:tak:

moze czopka mu dasz?

moze czopka mu dasz?
teraz dalam 30ml wody i przysnal, jeszcze przed podaniem wymasowalam mu brzuszek z oliwka i pomeczylam nozku, to mi popuszczal baczki smierdzace, maz kupi mi w aptece czopki i herbatke dla niego, ale jak cos to sprobuje to jutro bo na dzisiaj to troche bedzie za duzo. teraz udalo mu sie przysnac na brzuszku i masuje go po pleckach w okolicach brzuszka

miriam to sie wam posypało wszystko na raz no i naprawde szczescie ze mezowi sie nic nie stalo, a za dzieciatko trzymam mocno kciuki.

U nas dzien placzliwy strasznie:-( i caly czas przy cycu, od soboty nie ma kupki i to chyba ten powod, rece opadaja
Etna u mnie ostatnio zrobił w niedzielę i dopiero dziś ogromniastą:-D
Nie zauwazylam zeby go brzuszek czy żeby się prężył.Widocznie ten typ tak ma.
A z pieluchy leciało że hej, ja ubabrana cała a mały uśmiech na twarzy:-D

wczoraj uslyszalam od lekarki ze koperkowa powoduje wzdecia i nie podawac.. olalam to bo musze jakos oszukac tego mojego glodomora;-)

U nas bez lekarza ten fakt się sprawdził. Oliwka pije rumiankową.
No i bidulka przeziębiona jest - zaraziła się od starszego brata. Ma katar i kaszle. Na szczęscie oskrzela czyste. Ale ma chrypkę i strasznie marudna. I w takim stanie musieliśmy jechac dziś na usg bioderek - wszystko ok.

reklama
Cleo ile ja bym dala za taka kupe ......

brzuszek puscil, maly zaowolony wcina gryzaczek, ale kupki jeszcze nie robil. Czekamy dalej

Do góry