Priscilla z Twojego opisu to wtgląda na symptom stopy płaskiej poprzecznie z koślawością palucha ale plaskostopie jest fizjologiczne do okolo 3 roku zycia wiec moze tylko ten paluch wlasnie co w bok ucieka????
reklama
Priscilla
Fan(ka)
Ta nazwa symptomu byla od jakiegos nazwiska, ale ja bylam troche zakrecona i zapomnialam ;-)
Za miesiac jedziemy do czd - tym razem sobie zapisze
Na razie mamy chodzic w tych butkach, ktore dobrze trzymaja stope. Pani chciala robic nam łuski, ale ostatecznie powiedziala ze moze same butki wystarcza, a za 2 m-ce jak nie bedzie poprawy to luski :-( :-( :-(
Za miesiac jedziemy do czd - tym razem sobie zapisze
Na razie mamy chodzic w tych butkach, ktore dobrze trzymaja stope. Pani chciala robic nam łuski, ale ostatecznie powiedziala ze moze same butki wystarcza, a za 2 m-ce jak nie bedzie poprawy to luski :-( :-( :-(
Odnosnie plaskostopia to teraz lekarza twierdza ze jest one fizjologiczne nawet do 5 roku zycia Ale nasza rehabilitantka mowi ze to juz za pozno, Maks ma lekkie plaskostopie i dostal liste cwiczen z pileczka chustka itd.
A co do zdrowia ide jutro z Maja co by ja przebadali bo caly czas ma katar (niby ta alergia na pylki) i zaczela kaszlec i boje sie zeby nie poszlo jej na oskrzela. Wogole musze sie dowiedziec jak to jest jak ona jest zakatarzona czy dostanie szczepienie. Tak samo na przebicie kanalika mamy sie zglosic ze zdrowym dzieckiem ale jak ona ma alergie to znow problem :-(
W firmie Darka mamy dodatkowe szczepienie na kleszcze, chcialam nas zaszczepic bo czesto jezdzimy na mazury ale znow problem z katarem
Ach jak nie urok to sraczka
A co do zdrowia ide jutro z Maja co by ja przebadali bo caly czas ma katar (niby ta alergia na pylki) i zaczela kaszlec i boje sie zeby nie poszlo jej na oskrzela. Wogole musze sie dowiedziec jak to jest jak ona jest zakatarzona czy dostanie szczepienie. Tak samo na przebicie kanalika mamy sie zglosic ze zdrowym dzieckiem ale jak ona ma alergie to znow problem :-(
W firmie Darka mamy dodatkowe szczepienie na kleszcze, chcialam nas zaszczepic bo czesto jezdzimy na mazury ale znow problem z katarem
Ach jak nie urok to sraczka
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
A Olo od piątku wieczorem gorączkuje. Temperatura waha się między 37 a 39,3. Nie ma innych objawów, w zasadzie je normalnie. Dwa razy zwrócił butelkę, ale to chyba tylko z łakomstwa, bo to się zdażyło jak chciałam mu zabrać butelkę już pustą a on dopchnął rączką. Myślę, że to albo jakaś trzydniówka albo znów zapalenie gardła. Ale nie jestem w stanie zajrzeć do gardła małemu. Dzwoniłam do pediatry, jak się nie poprawi do jutra to przyjedzie. :-(
Mimo gorączki Olo normalnie broi. Czasem tylko częściej zamarudzi. Tak nie lubię tego, bo wtedy najgorsze są noce. Trzeba czasem podać czopek a wtedy mały robi taki krzyk... Ale chyba obejdzie się bez antybiotyku.
Mimo gorączki Olo normalnie broi. Czasem tylko częściej zamarudzi. Tak nie lubię tego, bo wtedy najgorsze są noce. Trzeba czasem podać czopek a wtedy mały robi taki krzyk... Ale chyba obejdzie się bez antybiotyku.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Wieczorem podałam 1/3 czpoka pyralginy. Noc była taka sobie, trochę pospał. Pediatra był, znów zapalenie gardła wirusowe. Podejrzewam, ze to od zabków, bo ida dolne dwójki. Poprzednio szły górne i było tak samo. Gorączka zmniejszona wyraźnie, ale rano znów butla zwrócona. A z łyżeczki zjadł ładnie. Widać wyrażnie, że ma kłopoty z łykaniem. Adam wziął zwolnienie. Posiedzi z nim do piątku i mam nadzieję, że majówka juz będzie normalna.
Dzięki za troskę...
Buziaki!
Dzięki za troskę...
Buziaki!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Zdróweczka dla Ola
reklama
Podziel się: