reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaska a gdzie nabyłaś taką sprytną kołderkę że można ja przypiąć na zamek do prześcieradła
Kołdaerka bardzo pomysłowa ale u mojego dziecka by sie nie sprawdziła... Antek achowuje sie identycznie jak nasz pies, dopuki nie usnie to musi pomiedolić kołdre pod siebie, pare razy ja przekłada, kładzie sie na niej, pozniej znowu cos poprawia i w nocy jak sie przebudzi to tak samo;-) ;-) dlatego ja wstaje w nocy;-) ;-) zawsze go nakrywam, jedna kołderka jest dla niego a druga go przykrywamy!
Poważnie!!:-) naprawde musimy pomysleć o rodzeństwie dla Antosia bo uczy sie od pieska, lubi szczekająco z nia rozmawiać, nasladuje ja, dzieli sie z nia jedzeniem i uwielbia w nia sie tulić dosłownie jakbysmy mieli w domu szczeniaczkaAle Antoś ma wzór ;p
Fakt, w takiej sytuacji, nie ma sensu.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja bym się bała takiej kołderki przypinanej.
Antoś jest jak Victor cuda wyprawia z kołderką dobrze,że śpi w śpiworku to z kołderka może robić co chce.
Antoś jest jak Victor cuda wyprawia z kołderką dobrze,że śpi w śpiworku to z kołderka może robić co chce.
nam śpiworek zaczął przeszkadzać od kiedy Jagoda zaczęła wstawać i chodzić po łóżeczku. Przydeptuje go sobie i się przewraca.
A z kołderką spokój. A jak chce, to też się wyswobodzi z niej, jak dżdżownica wypełza, tylko na plecach i potem sobie może chodzić do woli.
A z kołderką spokój. A jak chce, to też się wyswobodzi z niej, jak dżdżownica wypełza, tylko na plecach i potem sobie może chodzić do woli.
Rybcia_21
Fanka BB :)
sprytna dziewczynka z Jagódki.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victorowi i śpiworek nie wadzi łazikuje w nim po całym łóżeczku naumiał się dość szybko,nawet raczkowanie w śpiworku to nie problem.
Podziel się: