reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
NO i wykorzystalam. Mielismy jechac z Darkiem sami do kina ale stwierdzilismy ze pojedziemy sobie sami na basenik, bylo fajnie bez dzieciakow :tak::tak:Troche sobie poplywalismy i powyglupialismy, a pozniej szybko we dwojke kolacja i do domku. Jak wrocilismy dzieciaki juz spaly. Oczywiscie Maja nie zjadla kolacji, babcia dala jej jogurt i zjadla z wielkim smakiem. Jutro probujemy nie dawac jej zadnych podgryzek. BO dzis zjadla mi 3 lyzki zupki. Wiec trzymjacie kciuki zeby chodz troszeczke zjadla zdrowych rzeczy.
Idzia poczytalam sobie linki, czuje ze u nas moze tak byc jak w tym przypadku tego chlopczyka. W piatek jade na kontrole to pogadam z ta lekarka.
No i mam wyniki moczu i wyszly prawidlowo.

A mówiłam, żeby wykorzystać :)
Mama właśnie po to przyjechała, a Tobie od razu lepiej :)

Super, że wyniki dobre.

A dla Majki - Smacznego :)

Super Woloszki ze masz taka mame:tak: apropos kina to ja wczoraj tez byłam na rozmowy noca ale pozniejsze piwko z kolezankami bardziej mi si epodobało.
a Antek dzisiaj w nocy wymiotował:szok: nie wiem z jakiej przyczyny, kilka razy a pozniej było juz dobrze.

Maarta - Jagodzie też się to zdarza.
Nie za często - tak ze 4 razy w roku. Nie mam pojęcia z czego i faktycznie tłumaczę to sobie tym, że coś jej "siadło" na żołądku. A potem spokój. Przy czym nie je nic ciężkiego.

woloszki super jak wyniki Majeczki sa OK
maarta moja Dominika ostatnio w dziń wymiotowała i później już wszystko było OK
Cholercia a ja nie mam jak dziś z Dominiką do lekarza pojechać.
Bo siostra dziś ma inwetaryzacje w pracy i już siedzi w sklepie.
A ja zostałam z trójką dzieci w domu.

rybcia postaraj sie przelozyc wizyte na najblizszy pasujacy termin ...mam nadzieje ze to nic powaznego
woloszki dobrze ze chociaz morfologia ok ... czekamy na dalsze wiesci ...

reklama
I wyglada na to ze te wymioty jednorazowe były bo dzwoniłam teraz do Niani i mówiła ze jest oki;-) a skoro to sie zadaza i innym dzieciom to juz sie tak nie niepokaoje.

Do góry