reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Dzieki dziewczyny!! Juz kupilam tlyko cholercia zostawilam u mamy. Wyprubujemy wiec jutro rano :-(
Mam nadzieje, ze Viki szybko z tego wyjdzie, chociaz po ostatnim razie (przeziebienie trwalo ponad 3 tyg) mam zle przeczucia.
Duzo zdrowka dla Kamilki!!

cos czuje ze i u nas to przeziebienie szybko sie nie skonczy ... kaszel trwa juz ponad tydzien + katar ale nie taki cieknacy tylko bardziej zapychajacy nosek - a poza tym mala jest w bardzo dobrej formie - nie goraczkuje, ma apetyt i jest wesola :)

Wczoraj bylismy z Maja u neurologa zeby sprawdzil jej kciuki (pani pediatra skierowala nas z rozpoznaniem "brak przeciwstawnego kciuka"). Lekarz przebadal Majke i stwierdzil ze wszystko wporzadku ze sie prawidlowo rozwija itd.. powiedzial ze nadal mozemy jej robic cwiczonka zalecone przez rehabilitantke to jej nie zaszkodzi. No i stwierdzil ze Maja moze miec taka budowe stawu kciuka :)

Całe szczęście, że wszytsko w porządku, ci lekarze, to nas kiedyś wykończą. My za to mamy przełożony rezosnans, na 6 listopada, to już TAK blisko, boję się strasznie!!!

My tez idziemy do neurologa (w koncu ;-) ) Zapisalam sie prywatnie, bo panstwowo do konca roku nei dalo rady. Viki ciagle wywala swoj jezorek. U takiego malego szkraba to smiesznie to wyglada, ale boje sie, ze jej tak zostanie :baffled:
Margarett, badz dobrej mysli, na pewno wszystko bedzie w porzadku :-)

Priscilla coreczka mojej znajomej tez tak robi a szczegolnie jak spi to zawsze ten jezyk jest wywalony a ma juz rok...rzeczywiscie smiesznie to wyglada ale masz racje lepiej sie skonsultowac i sie nie stresowac ;-)

Kuba też miał taki okres, że ciągle ten jęzorek wystawiał, ale już mu się to znudziło i tak nie robi. Robił to z czystej ciekawości, jak wiele innych dziwnych (dla dorosłych) rzeczy.

reklama
ale niestety taki wywalony jezorek moze byc przyczyna jakiegos schorzenia (znam taki przypadek ) tak wiec jak juz jestes priscilla zdecydowana to idz do lekarza - pewnie nic nie bedzie ale po co miec do siebie wyrzuty sumienia skoro to cie niepokoi ?

woloszki - super ze z tym kciukiem ok

margarett - nie boj sie - wszystko bedzie dobrze :) czekamy na wyniki :)

kiedys pisalam wam o synku mojej szwagierki co ma torbiel w mozgu - w wieku 4 miesiecy przeszedl operacje rozbicia torbielki i teraz co miesiac musza chodzic na kontrole na usg i co pol roku na rezonans do warszawy;

Do góry