reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Idziu no to mi nareszcie rozjasnilas sprawe ;-) dzieki!! bo to co czytalam to wlasnie bylo ze od 9-tego mca ale pewnie to bialko chodzilo???

reklama
priscilla ja osobiscie dla ludzi w kazdym wieku polecam nasivin bo u nas sie u kzadego sprawdzil :) poza tym dobry jest tez euphorbium compositum (podawalam michalowi jak byl maly) i do tego wit C; nie wiem co jeszcze ....
zycze szybkiego powrotu do zdrowia :)
a my jutro idziemy z kamilka na kontrole - niestety kaszel sobie nie poszedl ...

Odpowiadam w imieniu Idzi - mam nadzieję, ze się nie obrazi - Nie jest na recepte. Ale uwaga - podawaj nie dłużej niż 10 dni. Euphorbium jest homeopatyczne i możesz podawać dłużej. Nasivin ma trzy dawki - dla Viki najmniejsza. jest jeszcze wersja soft dla maluchów z pojemnikem ułatwiającym podanie leżącemu dziecku. Spytaj o nią bo faktycznie lepiej się wtryskuje lek. Zyczymy zdrowia!
Nas na szczęście - odpukać - wszystkie wirusy póki co omijają, tylko mnie jakiś ból złapał w szyję, ale to chyba od noszenia "słodkiego ciężaru"... ;-)

Dzieki Irlandia. Powiedz mi jeszcze w jakich dawkach podaje sie Euphorbium. Tam jest napisane ze ponizej 6. roku zycia 3-4 razy dziennie. Takim niemowlakom tak samo??
Nasivin tez jest takim sprayem??

ja mam nasivin zwykly ( irlandia pisala jeszcze o jakims z aplikatorem dla maluszkow - ale nie widzialam wiec nie wiem jak wyglada) - ale ten zwykly to jest z taka pipetka z kroplomierzem :)
a euphorbium podawaj tak jak napisane - dla niemowlaczkow tez :)

reklama
Do góry