reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

A ja tak z innej beczki. Przechodziła może któraś z was dziewczyny zapalenie ucha w ciąży? Mam z uszami problem od ponad roku, infekcje często nawracają, a do laryngologa nie mam jak się dostać :dry: Myślicie, że da się to bezpiecznie leczyć w ciąży?
Tak, lekarz przypisze odpowiedni antybiotyk bezpieczny w ciaży i nie ma problemu.

reklama
Hej! Widze ze nie tylko mi ciezko sie ruszyc ;).

A wiec udalo sie!!! W koncu dotarlam na basenik. Moj maz mi towarzyszyl.Bylo bardzo fajnie mam zamiar chodzic czesciej. Sprobuje jutro. Jedyny problem to taki ze bylam mega zmeczona i jak tylko wrocilam do domu to musialam przysnac ;P. Bardzo szybko sie meczylam w wodzie, nie plywalam jak zwykle pod woda, ale po malutku nad. Musze posprawdzac jakie cwiczenia w wodzie sa najlepsze w ciazy.

Dziewczyny polecam, ciezko jest zaczac ale chyba mozna sie wkrecic. Po ciazy bedziemy sobie dziekowaly.

A jak tam wam idzie z pilkami i innymi cwiczeniami w domu?

servi ja chodze prywatnie i jeste ega zadowolona ,a z cholestazą nie miałam do czynienia wiec niestety nie pomoge ;-)

Ja to najchetniej bym nosa z domu nie wystawiała. Mam takiego lenia w dupce że szok. A i od kilku dni nie moge spać, zasypiam dopiero nad ranem a cała noc przewalam sie z boku na bok.:baffled:

Ja też chodzę prywatnie;) zadowolona jestem.... ale przyznać muszę że część badań robię sama;)-cóż taki już los diagnosty laboratoryjnego;) Cholestazę w zasadzie sama zdiagnozowałam, pierwsze wyniki badań wyszły ok, więc lekarz stwierdził że pewnie proszek czy coś;) nadszedł weekend więc przez 3 dni codziennie sprawdzałam poziomy enzymów wątrobowych a one zaczęły rosnąć..... no i potem do lekarza o on mnie od razu do szpitala- domyślam się ze na następnej wizycie znów by mi kazał enzymy sprawdzić i wysłał do szpitala. potem na obchodzie w szpitalu śmiał się że sama się zdiagnozowałam.
Ogólnie gościa lubię;) I w ogóle mi blizny po cesarce nie widać i czułam się po niej super....

Suzanne - ja też się ZBIERAM na basen... na razie chcę przeczekać tą epidemię chorób... może za 2 tygodnie się wybiorę. Czytałam, że nie można nurkować, ale chyba krytą żabką można pływać???

reklama
Servi, ja chodzę prywatnie.
Fajnie, że masz możliwości i widzę, które pozwalają Ci na kontrolę swoich wyników ciązowych.

Babonka, można krytą żabą pływać, tzn ja pływam i w pierwszej ciąży też pływałam, bo taką rekreacyjną, z głową nad wodą to nie potrafię :)

Do góry