Tak, lekarz przypisze odpowiedni antybiotyk bezpieczny w ciaży i nie ma problemu.A ja tak z innej beczki. Przechodziła może któraś z was dziewczyny zapalenie ucha w ciąży? Mam z uszami problem od ponad roku, infekcje często nawracają, a do laryngologa nie mam jak się dostać Myślicie, że da się to bezpiecznie leczyć w ciąży?
reklama
kota-behemota
Q & H team
Nineczka, znacznie bardziej niebezpieczne od leków, są w ciąży niewyleczone infekcje, lekarze na bank dobiorą bezpieczne leki.
Hej! Widze ze nie tylko mi ciezko sie ruszyc .
A wiec udalo sie!!! W koncu dotarlam na basenik. Moj maz mi towarzyszyl.Bylo bardzo fajnie mam zamiar chodzic czesciej. Sprobuje jutro. Jedyny problem to taki ze bylam mega zmeczona i jak tylko wrocilam do domu to musialam przysnac ;P. Bardzo szybko sie meczylam w wodzie, nie plywalam jak zwykle pod woda, ale po malutku nad. Musze posprawdzac jakie cwiczenia w wodzie sa najlepsze w ciazy.
Dziewczyny polecam, ciezko jest zaczac ale chyba mozna sie wkrecic. Po ciazy bedziemy sobie dziekowaly.
A jak tam wam idzie z pilkami i innymi cwiczeniami w domu?
A wiec udalo sie!!! W koncu dotarlam na basenik. Moj maz mi towarzyszyl.Bylo bardzo fajnie mam zamiar chodzic czesciej. Sprobuje jutro. Jedyny problem to taki ze bylam mega zmeczona i jak tylko wrocilam do domu to musialam przysnac ;P. Bardzo szybko sie meczylam w wodzie, nie plywalam jak zwykle pod woda, ale po malutku nad. Musze posprawdzac jakie cwiczenia w wodzie sa najlepsze w ciazy.
Dziewczyny polecam, ciezko jest zaczac ale chyba mozna sie wkrecic. Po ciazy bedziemy sobie dziekowaly.
A jak tam wam idzie z pilkami i innymi cwiczeniami w domu?
Cat Ballou
Fanka BB :)
Ja to najchetniej bym nosa z domu nie wystawiała. Mam takiego lenia w dupce że szok. A i od kilku dni nie moge spać, zasypiam dopiero nad ranem a cała noc przewalam sie z boku na bok.
Ja też chodzę prywatnie zadowolona jestem.... ale przyznać muszę że część badań robię sama-cóż taki już los diagnosty laboratoryjnego Cholestazę w zasadzie sama zdiagnozowałam, pierwsze wyniki badań wyszły ok, więc lekarz stwierdził że pewnie proszek czy coś nadszedł weekend więc przez 3 dni codziennie sprawdzałam poziomy enzymów wątrobowych a one zaczęły rosnąć..... no i potem do lekarza o on mnie od razu do szpitala- domyślam się ze na następnej wizycie znów by mi kazał enzymy sprawdzić i wysłał do szpitala. potem na obchodzie w szpitalu śmiał się że sama się zdiagnozowałam.
Ogólnie gościa lubię I w ogóle mi blizny po cesarce nie widać i czułam się po niej super....
Ogólnie gościa lubię I w ogóle mi blizny po cesarce nie widać i czułam się po niej super....
reklama
kota-behemota
Q & H team
Servi, ja chodzę prywatnie.
Fajnie, że masz możliwości i widzę, które pozwalają Ci na kontrolę swoich wyników ciązowych.
Babonka, można krytą żabą pływać, tzn ja pływam i w pierwszej ciąży też pływałam, bo taką rekreacyjną, z głową nad wodą to nie potrafię
Fajnie, że masz możliwości i widzę, które pozwalają Ci na kontrolę swoich wyników ciązowych.
Babonka, można krytą żabą pływać, tzn ja pływam i w pierwszej ciąży też pływałam, bo taką rekreacyjną, z głową nad wodą to nie potrafię
Podziel się: