reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

Dziewczyny, dla tych, które lubią i mają czas kilka inspiracji:
The DIY Mommy - Making things for mommy, for baby and for home - Free craft patterns & tutorials
DIY maternity
SewChic: Tutorial: How to Convert Jeans into Maternity
luvinthemommyhood: maternity sewing tutorial roundup

- na ubrania ciążowe (nowe + jak stare przerobić na ciążowe);
- ubanka dla dzieci;
- dekoracje pokojów.

Strony baaardzo przypadły mi do gustu i na pewno będę je często odwiedzać?
Znacie jakieś inne? W temacie lub obok?

przeniosłam post, kota-behemota

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka!!! Już postanowione- idę dziś na basen. Masażystka mi wczoraj każdy mięsień na pleckach rozmasowała. Od kilku dni ścisnęło mi ścięgna na szyi i mięsień pod łopatką. Myślałam, że to przeziębienie. Ale nie- wychodzi słabość- brak ćwiczeń. Skoro ćwiczyć nie lubię, choć mam karnet na siłownię :) idę na basen. Już spakowana po pracy w tramwaj i plum!!! Zobaczymy czy polecam...

ja sobie kupiłam dużą piłke i znalazłam zestawy ćwiczen i kilka fimików. Fajna opcja. Lubiłam fitness z piłką

Hej! Huuuura udalo ci sie w koncu wybrac na basen?
Ja sie wybieram od Grudnia. Przez pierwsze trzy miesiace nie bylo mowy o jakmikolwiek wysilu, bylam padnieta i zasypialam w pracy
:zawstydzona/y:. Dzisiaj mam zamiar sie popluskac :) wszystko w torbie spakowane i po pracy wyruszam.

Laski! Musimy sie mobilizowac, bo bez tego trudno. Ruch jest bardzo dobry dla dziecka i jeszcze lepszy dla mamy :) A wiec do dziela!!!

ja też ostatnio zwolniłam i zaniedbałam basen, a trzeba wrócić, bo Q uwielbia się pławić w wodzie, jak hipopotam, szczegolnie, jak ma do dyspozycji deskę do pływania :)

Tak trzeba sie wkrecic na nowo. Ja przed zajsciem w ciaze chodzilam trzy razy w tygodniu.
Poki co nadal mi sie chce isc. Zobaczymy o 5 jak skoncze prace a za oknem bedzie ciemno :(. Trzymajcie za mnie kciuki!

A ja tak z innej beczki. Przechodziła może któraś z was dziewczyny zapalenie ucha w ciąży? Mam z uszami problem od ponad roku, infekcje często nawracają, a do laryngologa nie mam jak się dostać :dry: Myślicie, że da się to bezpiecznie leczyć w ciąży?

reklama
Do góry