jopal
Fanka BB :)
A my tylko na Huggiesach co kraj to obyczaj. warto dodać, że huggiesy mają najlepszą cene w Tesco inne promocje się nie umywają. (cena wychodzi jak za dada biedronkowe)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podbijam temat, bo pewnie coraz więcej pytań z tego zakresu będziemy miały, a poza tym mam pytanie do doświadczonych mamuś
od dwóch dni na czole mojej niuni zauważyłam schodzącą skórkę, wygląda to identycznie jak schodzenie skóry po opalaniu, takie białe farfocle, bardzo cienkie, nie przypomina to wyglądem ciemieniuchy, i zlokalizowane jest na czole i pomiędzy brwiami, nie wiem czy to nie objaw jakiejś alergii pokarmowej, ale żadnych innych dolegliwości u niuni nie zaobserwowałam, nasila się to po nocy, na razie smaruję jej skórę oliwką i zobaczymy czy to pomoże, czy któraś z Was miała do czynienia z podobnym przypadkiem?