reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Ina - masz małą zgłoszoną do przychodni do pediatry? Stamtąd powinna przyjść połozna jeśli nie masz "swojej" z innego miejsca. I położna MUSI do Ciebie przyjść, de facto ma na to 3 doby od waszego powrotu ze szpitala!! także rób wojne i niech przyłazi!!
co do schodzącej skóry - niestety w tej sytuacji dobrze robią emolienty do kąpieli.. I jakiś dobry krem, np z Balneum albo Emolium.. W każdym razei coś mocno nawilzającego, na bazie emiolientów.. Taka schodząca skórka drażni dzieciaczki i może swędzić.. więc warto wysmarować, bedą spokojniejsze
co do schodzącej skóry - niestety w tej sytuacji dobrze robią emolienty do kąpieli.. I jakiś dobry krem, np z Balneum albo Emolium.. W każdym razei coś mocno nawilzającego, na bazie emiolientów.. Taka schodząca skórka drażni dzieciaczki i może swędzić.. więc warto wysmarować, bedą spokojniejsze
Amandla
Fanka BB :)
u Mani pępek się jeszcze trzyma wyłącznie siłą woli tak więc dziś pewnie lub jutro odpadnie, i tak wyjątkowo długo siedzi bo prawie miesiąc! a jak pępuszek odpadnie to czy dalej w jakiś specjalny sposób się z nim obchodzić czy tam w środku już ładnie jest zaschnięte wszystko?
Ja na szczęście mam swoją położną, która u mnie była już 3 razy ( problemy z karmieniem ) przecudowna kobieta i naprawdę bardzo pomocna, dała mi mnóstwo materiałów fajnych dot. diety, zestawy ćwiczeń i generalnie bardzo pozytywnie zakręcona babka, a hobbystycznie prowadzi super kawiarnię u nas na starówce, do której uwielbiam chodzić a nie wiedziałam, że właścicielkę przy okazji poznam;D
Ja na szczęście mam swoją położną, która u mnie była już 3 razy ( problemy z karmieniem ) przecudowna kobieta i naprawdę bardzo pomocna, dała mi mnóstwo materiałów fajnych dot. diety, zestawy ćwiczeń i generalnie bardzo pozytywnie zakręcona babka, a hobbystycznie prowadzi super kawiarnię u nas na starówce, do której uwielbiam chodzić a nie wiedziałam, że właścicielkę przy okazji poznam;D
renia1321
Fanka BB :)
nam pępuszek szybko w szpitalu odpadł i w środku też już czyściutki, za to skórę widzę że też ma jakąś suchą no ale tym się zajmę jak już do domu wróci bo nie będę do szpitala oilatum zawozić, nawet oliwki chyba nie używają bo zawieźliśmy mu ale widzę że nic nie ubywa, nie wiem nawet w czym oni te dzieci kąpią itd ale już zaraz wychodzimy więc jest ok
kurcze widzę, że u nas to jednak odwrotniej niz w samolocie. mam przychodnie wybrana ( M był i dopytywał o szczegóły) i zgłoszoną w szpitalu, ale dopiero w poniedziałek M tam pójdzie i powie, że wyszłysmy i jakby wtedy mamy umówic się z połozną.
reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
ivi mi wspaniala położna zadzwoniła, że wie że dziecko się urodziło bo wysyłają papiery ze szpitala do przychodni, ale ma zepsuty samochód i w przyszłym tygodniu przyjedzie, a jakby mi się dziecko zrobiło żółte to mam z nią jechać do szpitala <50km> no żart normalnie.
Ja tak oberwuje ten pępek i chyba nic nie zapowiada zeby odpadł :---(
Ja tak oberwuje ten pępek i chyba nic nie zapowiada zeby odpadł :---(
Podziel się: