reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Hmmmmm piszecie że dzieciątka siadają.... a jak to właściwie wygląda bo Maks to się rwie do tego jak nie wiem ale efekt jest taki że wygina się tak że właściwie to lęży z brodą na brzuchu

reklama
Dzien dobry!
Ale ze Wam juz dzieci siadaja to mnie zadziwia...tak normalnie sie podciagaja i siedza sobie?? Dobrze to rozumiem?? Oliwia sie napina, prezy i jest wyzej niz w pozycji pollezacej, ale calkiem to usiasc sama nie umie :) Pati, jesli Ati usiadl to sie nie dziwie ze swiecilas z dumy :)

Magi, Ketsa Atus siada tylko z pozycji pollezacej, kiedy parkuje na moich kolanach, z lezacej to nie. Ciagnie lepek do przodu, czasem podciaga sie na moich dloniach az usiadzie, a wlasciwie to tak ciagnie, ze caly sie do przodu wygina... Hmm... Chyba niezbyt jasno to wytlumaczylam!

Majutek też nie siada tylka czasem jak ją do jedzonka biorę to siadzie na kolanach ale to chyba nie to co u was. martwie sie też bo nie przewraca się z plecków na brzuszek

Magi Piotrus 7.03 czyli wazył 5760 czyli w prawie miesiąc przybrał 290g nie wiele ale lekarz powiedział ze jest dobrze Jest od urodzenia na 25 centylu (no teraz troszke mniej) ale najważniejsze ze już podwoił swoją wage urodzeniową (jak sie urodził ważył 2980)

pojechalismy rano na pobranie krwi (ja po melisie ::)) a tu mi pani mówi ze tylko w pon,śr i pt a jutro strajkuja więc dopiero w poniedziałek :p kurcze a było by to juz za mną :mad:

a z tą miękką główką to za bardzo nie wiem o co chodzi :p pani doktor powiedziała ze ma główkę jak piłeczka pingpongowa ;D

moja Ada tez sie siluje zeby usiasc i bardzo ja to irytuje, ze nie potafi  :) ale siedziacej to ja jej nigdy nie widzialam  ;)

nadrobilam caly watek po mojej dlugiej nieobecnosci i najbardziej mnie zaabsorbowal temat przegrzewania maluszkow  :)
caly wczorajszy wieczor nad tym dumalam i musze przyznac, ze mam tendencje zarowno do przegrzwania jak i wychladzanai Ady, moze ja nie mam wyczucia, a bardzo bym chciala ja zachartowac  :p
czesto moje melenstwo np mialo ubrane pajacyka i na to dodatkowe skarpetki, a Wy piszecie o spaniu na gole stopki  :p z drugiej strony nigdy nie miala na sobie w zimie polarowej czapki bo takiej nie posiada tylko welurowa plus kaptur  :p nie grzeje juz w domu, nawet na noc wczoraj wylaczylam ogrzewanie, a nie ukrywajmy, ze noce nie sa zimne no i raczki sople ale przeciez nie po tym sie poznaje i dzis np w domku mam 12 stopni, a Ada w bodach bez rekawow i pajacu i karczek cieplutki  :) ale wywody robie...cdn, lece na spacerek..

reklama
Ja to troche z innej dziedziny a mianowiecie jakie sa sposoby zeby ulzyc mojej corci w zabkowaniu ??? kupilam calgel na dziaselka i co bym jeszcze mogla kupic ???

Do góry