reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Didi mój Kacper tez ma strasznie śmierdzące kupki i bąki, ja myślę, że to od sztucznego mleka albo ja coś się najadłam, np. jak zjadałm smażonej cebuli w jakimś daniu to on zaraz pierdziochy puszczał ::)
No i tutaj ponawiam pytanie o ten żel na dziąsła...kto Ci go polecił i czy pomaga....aaa pisałaś że pomaga :)

reklama
a u nas wszystko bezwonne :) ale kupka 2-3 razy dziennie jest, jestem w szoku ze niektore dzieciaczki tak rzadko sie wypróżniają ??? a jak to właściwie powinno być ??? moze Ida za czesto robi ???

Agnes - Ati teraz robi kupki co 3-4 dni i tez tlumacze sobie, ze wlasnie dlatego i kupki i baczki sa takie hmm aromatyczne. ;D

Pati dokładnie bardzo dobrze sobie to tłumaczysz u nas tak właśnie jest że kiedyś jak przerwy były kilku dniowe to smród był nieziemski a jak jest 1 czy 2 dziennie to tak jak u Idy Gochnowej prawie bez zapachu nawet po jabłku i bąki tylko w audio

Wandziu najlepiej zapytaj w tej poradni albo przez telefon albo idź tam osobiście. Rehabilitanci na pewno prowadzą prywatne rehabilitacje. Możesz też zapytać na forum regionalnym. Powodzenia. To bardzo ważne, żeby jak najszybciej zacząć. U nas już po 2 dniach była widoczna poprawa.  :)

Natalia - wlasnie chodzi o to ze tam nie wiedza czy gdzies indziej mozna a prywatnie nie przyjmuja :p i dupa !! grrr... no ale cos wymysle na pewno ;D

Natalia ale jak mozna miec alergie na mleko matki????? Na cos co jest niealergizujace??? Moze na cos co zjadlas, ale ogolnie na Twoje mleko??? Wiesz co ja bym tak latwo tej lekarce nie uwierzyla. Moj neonatolog na szkole rodzenia bardzo przestrzegal nas przed zbyt latwym orzekaniem przez pediatrow alergii. Mowil ze 70% lekarzy nie wysili sie tylko buch od razu do alergologa wysyla. A jak alergolog zlapie w swoje szpony to juz koniec. alergia na bank, a naprawde wcale tak nie musi byc. Mysle ze wizyta u porzadnego prywatnego pediatry no i oczywiscie u gastrologa bylyby super pomyslem!!!!

Potem sie jeszcze odezwe bo wlasnie idzie kandydatka na opiekunke!

reklama
pamciaw pisze:
Natalia ale jak mozna miec alergie na mleko matki????? Na cos co jest niealergizujace??? Moze na cos co zjadlas, ale ogolnie na Twoje mleko???
uSUNEłAM BO TO NIE BYłO W TEMACIE I BZDURA JAKAś

A tak w ogóle nie boisz sie zostawić lenki z opiekunką czy wszedzie bedą kamery ??? ;) ;D ;D ;D

Do góry