reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

(H)aniu Ingusia budzi się z płaczem jak się nie wyśpi, jak się wyśpi to budzi się z uśmiechem na pysiolku. Za to od niedawna płacze bardzo przy przewijaniu i przy kąpieli, którą kiedyś dosłownie uwielbiała. Mi się wydaje, że naszym dzieciaczkom się po prostu zmieniają upodobania i mają różne reakcje na różne rzeczy, na jedne przestały reagować płaczem, a na drugie zaczęły. Agatce może się nie podoba to, że jak się budzi nie ma przy niej mamy, a Ingusia nie lubi leżeć na pleckach?

reklama
Nathalie - masz racje, dzieciom moga sie zmieniac upodobania- Gabrynia uwielbiala lezecz na przewijaku z golym tylkiem a teraz jak tylko ja odkladam na plecki to marudzi nizadowolona, po kapieli to samo - chyba ta pozycja ja wkurza. :p

Hmmm... Agata płacze zanim jeszcze oczka otworzy, ale widac tak ma, uspokoiłyście mnie trochę. A że upodobania się zmieniaja Maluszkom to fakt. Nam się bardzo "pogorszyło" przy ubieraniu i zmianie pieluchy, no po prostu gimnastyka dla przebierającego taka ze ho! A że Baba Mała silna, to sie mocować trzeba. I kiedys nie miała nic przeciwko zakraplaniu wody morskiej do nosa,a teraz ktoś drugi musi głowe trzymać bo protestuje... a w kąpieli radzi sobie z nia Tatuś i ja sie w to nie mieszam (ale z tego co widziałam to najulubieńsza i konieczna jest gąbka, z której można pić wodę, bleee - ale podobno ja tez tak miałam)

ojj no chyba się zmieniaja upodobania bo ja mam ostatnio straszne problemy z kładzeniem spać Maksa a do tego jeszcze czasami rzadko bo rzeadko ale czasem w nocy się budzi. Kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić.... a już tak ładnie wszystko było z tym spaniem......

Beatka, niestety nie wiem jakiego posta kiedys pisalas nt AZS, ale mojej kumpeli coreczka ma AZS, i to naprawde jest widoczne. Skorka byla bardzo wysypana krostkami, takie cale plamy byly, za uszami w zgieciach, potem ta skorka taka szorstka, chropowata.Teraz jest juz dobrze, bo kumpela robi wszystko by eliminowac alergeny i kupuje dosc drogie kosmetyki do pielegnacji, ale tego nie wyleczy z tego co pamietam i pewnie zawsze moze jakis objaw alergiczny wystapic. Z tego co wiem zadnego zyrteca nie podaje. No nie wiem, a duzo tego nabialu Mikusiowi podajesz?

Moja dobra kolezanka ma coreczke 3letnia z AZS. Gdy corcia byla mala miala strasznie problemy z zakupem odpowiednich produktow do zywienia malej itp. I zalozyla sklep internetowy z produktami dla alergikow, m.in. z AZS. Polecam - http://www.malyalergik.com.pl. Na pewno tez podzieli sie doswiadczeniem w temacie AZS, bo ona bardzo ten temat drazy od kilku lat.

Taka mala reklama, ale moze sie komus kontakt przydac. Naprawde polecam!

Pozdrawiam,
Agnieszka

moje dwie perełki ;D
dsc04158yn4.jpg

reklama
Do góry