reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

reklama
Wandziu to ja pytałam tego laryngologa. Przyznałam się publicznie do błędu nawet, a Ty nie zauważyłaś... :-[

aOla 3 razy 30 ??? Chyba 3 x 3 ml? To nie jest za dużo. My w pierwszym okresie leczenia mieliśmy brać 3 x 4 ml.

Dorotko ja Ci nie pomogę, bo ja nie w temacie zupełnie, wstyd się przyznać...

Nathalie pisze:
Wandziu to ja pytałam tego laryngologa. Przyznałam się publicznie do błędu nawet, a Ty nie zauważyłaś... :-[

no wlasnie zauwazylam, tylko jakims cudem zauwazylam ze to Asia napisala...
wybacz Natalko, ale to pewnie przez tego rannego kaca giganta po wczorajszej wodeczce ;D ;D ;D

Natali masz racje Ale strzeliłam Musiałaby iśc prawie butelka dziennie ;D I wielkie dzięki za info Jestem o wiele spokojniejsza

Nathalie pisze:
Wandzia biczuję się publicznie i przyznaję Ci rację w kwestii czyszczenia uszu. Byłam dziś u laryngologa i na moje pytanie "jak często powinnam czyścić dziecku uszy?" odpowiedział "nigdy!!!". Nie można absolutnie niczego wsadzać do uszka, tylko z wierzchu wacikiem zgarnąć miodek, który wypłynął.

Natalko... mohe, moge ??? ???

A nie mowilam ;D ;D ;D ;D ;D hehehe - musialam :)

Wandziu możesz, możesz, specjalnie to napisałam, nawet w czerwieni co byś na bank nie przegapiła - wszystko po to, żeby zrobić Ci przyjemność. ;D Widzisz jaka ja dobra koleżanka jestem. ::) ;) :laugh:

Nathalie pisze:
Wandziu możesz, możesz, specjalnie to napisałam, nawet w czerwieni co byś na bank nie przegapiła - wszystko po to, żeby zrobić Ci przyjemność. ;D Widzisz jaka ja dobra koleżanka jestem. ::) ;) :laugh:

dziekuje dziekuje :)

reklama
Do góry