reklama
Nathalie
Fan(ka)
Wandziu to ja pytałam tego laryngologa. Przyznałam się publicznie do błędu nawet, a Ty nie zauważyłaś... :-[
aOla 3 razy 30 ??? Chyba 3 x 3 ml? To nie jest za dużo. My w pierwszym okresie leczenia mieliśmy brać 3 x 4 ml.
Dorotko ja Ci nie pomogę, bo ja nie w temacie zupełnie, wstyd się przyznać...
aOla 3 razy 30 ??? Chyba 3 x 3 ml? To nie jest za dużo. My w pierwszym okresie leczenia mieliśmy brać 3 x 4 ml.
Dorotko ja Ci nie pomogę, bo ja nie w temacie zupełnie, wstyd się przyznać...
Nathalie pisze:Wandziu to ja pytałam tego laryngologa. Przyznałam się publicznie do błędu nawet, a Ty nie zauważyłaś... :-[
no wlasnie zauwazylam, tylko jakims cudem zauwazylam ze to Asia napisala...
wybacz Natalko, ale to pewnie przez tego rannego kaca giganta po wczorajszej wodeczce ;D ;D ;D
A
aOLA
Gość
Natali masz racje Ale strzeliłam Musiałaby iśc prawie butelka dziennie ;D I wielkie dzięki za info Jestem o wiele spokojniejsza
Nathalie pisze:Wandzia biczuję się publicznie i przyznaję Ci rację w kwestii czyszczenia uszu. Byłam dziś u laryngologa i na moje pytanie "jak często powinnam czyścić dziecku uszy?" odpowiedział "nigdy!!!". Nie można absolutnie niczego wsadzać do uszka, tylko z wierzchu wacikiem zgarnąć miodek, który wypłynął.
Natalko... mohe, moge ??? ???
A nie mowilam ;D ;D ;D ;D ;D hehehe - musialam
Nathalie
Fan(ka)
Wandziu możesz, możesz, specjalnie to napisałam, nawet w czerwieni co byś na bank nie przegapiła - wszystko po to, żeby zrobić Ci przyjemność. ;D Widzisz jaka ja dobra koleżanka jestem. : :laugh:
Nathalie pisze:Wandziu możesz, możesz, specjalnie to napisałam, nawet w czerwieni co byś na bank nie przegapiła - wszystko po to, żeby zrobić Ci przyjemność. ;D Widzisz jaka ja dobra koleżanka jestem. : :laugh:
dziekuje dziekuje
A
aOLA
Gość
Piotrusiowi zrobiła się dziurka w dziąśle Czy to oznaka nadchodzącego zęba?
reklama
Podziel się: