klucha
Fanka BB :)
Mam pytanko. Czym się różnią potówki od wysypki? Gabrysia ma na ramionkach i na boczkach takie malutkie krosteczki, co by wskazywało na potówki, ale jest ich dość dużo, co by wskazywało wysypkę. Do tej pory nie miałyśmy potówek, więc nie wiem czy to one, czy to reakcja uczuleniowa. Bo nawet mam swoje podejrzenia. Bartek, jak nas nie było uprał kocyk, Gabrysi i jak do każdego naszego prania dodał Silana. Kocyk znów się pierze.
Aha Natalia, ja tez się ciesze, że bioderka ładne. Uśmiałam się na ostatniej wizycie u ortopedy, bo pan doktor stwierdził, zeby Gabe oszczedzać tzn nie kazać jej sportu wyczynowo uprawiac, na pielgrzymke kazał jej pojechać, a nie iśc i odradzał specjalizacje z chirurgii. I masz racje jak bedziesz u swojego pediatry to się dopytaj.
Aha Natalia, ja tez się ciesze, że bioderka ładne. Uśmiałam się na ostatniej wizycie u ortopedy, bo pan doktor stwierdził, zeby Gabe oszczedzać tzn nie kazać jej sportu wyczynowo uprawiac, na pielgrzymke kazał jej pojechać, a nie iśc i odradzał specjalizacje z chirurgii. I masz racje jak bedziesz u swojego pediatry to się dopytaj.