reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

wlasnie mnie oswiecilo KAmila wezwij Kolodziejowa na wizyte ..:D zadzwon do tej przychodni i powiedzz e chcesz z nia gadac..:D..a gdyby co to moja siora chyba ma do niej na komore telfon ale nie jestem pewna..:D

reklama
Natalko ale jesli zagęszczasz troche to to nie wystarcza ja też troche wczesniej ale to nic nie dawało i też myślałam że Maja bedzie jadła częściej ale wcale nie je bo jest geściejsze i je nawet rzadziej. Robisz ten sam błąd co ja boisz się żę będzie jadła znowu non stop ale to nieprawda. Spróbuj kilka razy dać jej 140 ml ale takiego gęstego jak nie pomożę to wrócisz do dawnego jedzenia ja spróbowałam i Maja teraz w ogóle nie ulewa, gdybym to zrobiła wczesniej większość ciuszków byłaby czysta teraz a tak ::) ::) ::) :p

didi hyba zaczekam do jutra bo juz wiecej go nie wysypalo narazie.A caly czas sie smieje i humorek ma bardzo dobry,wiec jak do jutra zaczna mu znikac to dobrzea jak nie to pojade na chodkiewicza.Przepisywac bym nie chciala bo tam bylam zapisana,a ode mnie to kawal drogi,a my niestety samochodu nie mamy wiec jak z goraczka czy cos to lepiej podejsc te 3 kroki.A jeszcze jest Gburzyński wrazie co.A i tak bym sie nie mogla teraz przepisac bo w roku mozna tylko 2 razy a ja przepisalam sie z tatrzanskiej na bajke i potem do nas :)

Ola - ja miałam podawać 2x2,5 ml lub jednorazowo 5 ml i do tego 1/2 tabl. wit B12 i 1/2 tabl. kwasu i foliowego...i 5 kropelek witaminki C (ja miałam cebion).

to ja cos duzo tego Ferrum mam dawac :p i zamiast wit B12 mam wit B1 ??? musze poczytac czym sie roznią A to Ferrum jest na recepte? (teraz mam końcówke z poprzedniego i nie pamiętam)

reklama
Do góry