reklama
A
aOLA
Gość
Beata ile miałaś zalecane podawać Ferrum? Ja mam dawać 3x30 + 1tabl kw foliowy + 1/2 B12 i 3 krople multicebionu W upały mam nie dawać vit D3 A i to wszystko przez miesiąc
didi
Fanka BB :)
Kamila..to wyglada jakby komary sie wsciekly i tak go pogryzly ..albo ma napawde takie uczulenie ..i to na pomidorki ..a uczulenie wyskakuje po kilku dniach..ALutowi po truskawkach tez wyskoczylo po 4 czy 5 i pozniej troszke wiecej bo potowki na bank to nie sa....hmmm..wiesz co ale Ty pisallas ze on ma to na brzuszku ..a ospy on nie dorwal gdzies???
jak ja mialam ospe najpier mialam krostki na karku na 2 zien na rekach a juz 3 dnia bylam cala wysypana..brzuch ..rece caluskie..buzia ..troche nogi...wiec mam nadzieje ze to nie ospa..
jak ja mialam ospe najpier mialam krostki na karku na 2 zien na rekach a juz 3 dnia bylam cala wysypana..brzuch ..rece caluskie..buzia ..troche nogi...wiec mam nadzieje ze to nie ospa..
didi
jeslii jendak to bedzie to ..to podawaj mu wapno i zasuszaj mascia cynkowa krostki..
Nathalie
Fan(ka)
Kamila to wygląda rzeczywiście niepokojąco. Na alergię to nie wyglada. Nie mam pojęcia co to może być. :-[ Biedny Cypryś, mam nadzieję, ze to nie żadna ospa wietrzna.
Sorbuś zagęszczam Ingusi mleczko już od dawna preparatem, który nazywa się Nutriton. Na marginesie dodam, że kosztuje 23 zł i muszę go kupować, bo Ingusia nie tknie żadnej kaszki czy kleiku za 3 zł... : Nie mogę też zagęścić mleczka wg przepisu, bo jak jest za gęste to mała ma odruch wymiotny, więc zagęszczam tylko trochę. Daję Ingusi 180 ml, czyli wcale nie za dużo. Dając 140 ml musiałabym ją karmić częściej, a to raczej nie wchodzi w grę przy jej rytmie dnia.
Sorbuś zagęszczam Ingusi mleczko już od dawna preparatem, który nazywa się Nutriton. Na marginesie dodam, że kosztuje 23 zł i muszę go kupować, bo Ingusia nie tknie żadnej kaszki czy kleiku za 3 zł... : Nie mogę też zagęścić mleczka wg przepisu, bo jak jest za gęste to mała ma odruch wymiotny, więc zagęszczam tylko trochę. Daję Ingusi 180 ml, czyli wcale nie za dużo. Dając 140 ml musiałabym ją karmić częściej, a to raczej nie wchodzi w grę przy jej rytmie dnia.
didi
mamaCyprysia
didi mysle ze to nie ospa bo on pierwsze plamki dostal juz kilka dni temu i niczym mu ise nie wypelnialy itd.
"lekarz" mowil(a) ze na 100% to nie jest zadna choroba tylko uczulenie,a chyba jakby to byla choroba (np.ospa)to mialby goraczke ale on ma swietny humor.Kurde juz sama nie wiem!!!!!!!!!!!!!
"lekarz" mowil(a) ze na 100% to nie jest zadna choroba tylko uczulenie,a chyba jakby to byla choroba (np.ospa)to mialby goraczke ale on ma swietny humor.Kurde juz sama nie wiem!!!!!!!!!!!!!
Cyprysiowa - ja myślę dokładnie jak didi! Napewno nie są to potówy, a gdyby były to ślady po ukąszeniach, to ciebie też by kąsało!, poza tym to mi wygląda na jakieś wikwity chorobowe, ja poszłebym do dermatologa! Albo znalazła lekarza co ma równo pod sufitem, może prywatnie? Nie sądzę, że ospie musi toważyszyć gorączka, a takie maluchy w ogóle lekko ją przechodzą weź to pod uwagę. Tylko, że ja nie jestem pediatrą i ***** wiem tak naprawdę....
reklama
didi
KAmila..zapakuj malgo idz do Kołodziejowej....przepisz go do tej przychodni ona jes bardzo dobrym lekarzem o napewno postawi diagnoze taka jak trzeba.. a jak bedzie miala watpliwosci to skieruje gdzie trzeba...
no ospa to mozliwe ze nie jest bo przy niej zawsze wystepuje goraczka
no ospa to mozliwe ze nie jest bo przy niej zawsze wystepuje goraczka
Podziel się: